mahosss
Kamp I
Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!
de[attachment=3]vamı
de[attachment=3]vamı
mahosss' Alıntı:titanum flanş mı? peki ankarada titanyum flanş yapan neresi var?
turunu düşürmeyi düşündüm ama arazide tur çok işimize yarıyacak,hatta normal kullanımda bile turu çok düşük gelir çünkü sürtmeyecek kadar kırdığım zaman direksiyonu tek manevrada döneceğim yeri 2 manevrada dönüyorm.
ulusotomotiv' Alıntı:titanyumu türkiyede kimse yapamaz sadece yurt dışından gelir ..tornacıda yapılanlar var kesinlikle kullanmayın cok ağır olduğundan akslarını zarar verecektir
ulusotomotiv' Alıntı:tabiki seve seve açıklarım öncelikle yurt dışından gelenle yerli arasında çok fazla ağırlık farkı var ve türkiyede titanyumu dökecek teknoloji yok demiri işlediklerinde balas sorunu oluyo aynı zamanda kısa öz anlatılabiliri bu teknik detaylara girmeden
.com' Alıntı:Okeydir sanırım ben yanlış anlamışım mesajınızdan sanki tornacıların titanyum işledikleri gibi bir sonuç çıkarmıştım demekki yanlış anlamışım bu arada açıklamanız için teşekkür ederim. Ama yine de acaba diyorum demir olmasa da farklı sağlam ve hafif bir malzeme bulunabilirmi işlemek için onu da araştırmak lazım malum sonuçta harcanan para döviz oluyor ve direk yurt dışına gidiyor
mahosss' Alıntı:TEŞEKKÜRLER.arkadaşlar flanş konusunda daha net bilgi verebilirmisiniz lütfen.sanayide tornada yaptırmayı düşünüyorum.başka yolu varmı acaba