ZJ 5.9 Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can yalcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,904
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor

2 inch çok kolay, açıklamamda basit, ama bu konuyu dağıtmak istemiyorum....
Özelden hatırlatın bana lütfen... Bir iki gün nette yokum, telefonlada arayıp anlatabilirim size, sorun deği...
Gerekli malzemeyi bulmakta hiç sorun değil....

Ankara' ya her zaman bekleriz.... Başımızla beraber....

Saygılar...
Sevgiler...

Etiketler

tayfun61' Alıntı:
aha bu benim ZJ yi tarif ettiler ama satmam 8)
sevgili alfonse şu 2 inch olayını bi açalım çok sevinirim valla sen bu işlerin uzmanısın dostum naapmam lazım bura Trabzon burdaki imkanlarla pek bi imkansız gibi sanki acaba öylemi ne dersin olmadı izne ayrılacam bi ziyaret ederim seni Ankaralarda ayrıca Acısu yaylası ve parkur bekliyor haberlerinizi dostum :eek:
2 inch çok kolay, açıklamamda basit, ama bu konuyu dağıtmak istemiyorum....
Özelden hatırlatın bana lütfen... Bir iki gün nette yokum, telefonlada arayıp anlatabilirim size, sorun deği...
Gerekli malzemeyi bulmakta hiç sorun değil....

Ankara' ya her zaman bekleriz.... Başımızla beraber....

Saygılar...
Sevgiler...

Gerçekten çok güzel olmuş yakışmış gc 5.9 ltd ye hayırlı olsun.Bende düşünüyorum bu tarz lastik ve jant ama yükseltme kiti gerekiyormu bilmiyorum ve ebat ve boyutları neye göre baz alıyoruz fiyatları nedir hiç bir bilgim ve fikrim yok malesef :-[ yardımcı olur bilgilendirirseniz çok sevinirim.buarada benim 96 gc 5.2 im var ve 350$ a e-bay sitesinden bir 2006 wrangler rubicon jantı buldum temiz kullanılmış sıfır ayarında ve çok güzel duruyor gc de bi tane resim buldum rubicon jantlı gc dediğim şekilde onunda resmini koyuyorum bakalım siz beyenecekmisiniz. :-X :-X

işte buyrun bence çok hoş olmuş güzel görünüyor bende bu janttan alıcam görüntü çok hoş gerçekten değil mi ?[attachment=1] bu orjinali[attachment=2] buda gc de ki duruşu

fa24_4.jpg

JEEP%20GRAND%20CHEROKEE%204882.jpg

Overland06' Alıntı:
işte buyrun bence çok hoş olmuş güzel görünüyor bende bu janttan alıcam görüntü çok hoş gerçekten değil mi ?[attachment=1] bu orjinali[attachment=2] buda gc de ki duruşu

güzel sade bir jant, bende eskiden beri beğenirdim bunu.

Bizim jantları bijon aralıkları 114.3... Honda' larında ;)
Bu şekilde jant arayışı yaparsanız daha çok seçeneğiniz olur...

Bu jantlar' da çok güzel.
E-bay' dan felan bende jant bakmıştım. Fakat, yanlış hatırlamıyorsam, sırf kargo maliyeti 700usd felandı. O ' da Fed Ex felan değil. Us Postal servisle. Yani, regular shipping.

Ben bu ölçüyle jantçılara bakmanızı, daha verimlisi Tar Oto Tarkan beye ulaşmanızı tavsiye ederim. Pro Comp' un jantlarıda çok hoş ve fiyatları zannedildiği kadar ulaşılmaz değil...

Sağlıcakla...

araci bir haftadir kullaniyorum her acidan güzel bir arac oldu sürüsünde ve performansinda fazla bir kayip olmadi yalnizca yakit konusunda baya bir hayal kirikligina ugradim.2 gün önce 50 tl lik lpg almistim ve sifirladim bugün yakitim bitti.ve sonuc 70 km.tepkim direk vatana millete hayirli olsun oldu.insanlar ekonomiye dogru giderken ben resmen suan dikine dogru gidiyorum.eskiden 120 km giderdim.harcliklarim direk yakita gidecek gibi geliyor.bundan sonra hizli bir sekilde kilo veririm herhalde :smiley:

benim anladığım neredeyse iki katına yakın yakmaya başlamış.. o kadar olması normal mi? başka bir terslik olmasın, yükseltme-lastik-yakıt denkleminden pek anlamam ama bana çok fazla geldi

can yalcin' Alıntı:
araci bir haftadir kullaniyorum her acidan güzel bir arac oldu sürüsünde ve performansinda fazla bir kayip olmadi yalnizca yakit konusunda baya bir hayal kirikligina ugradim.2 gün önce 50 tl lik lpg almistim ve sifirladim bugün yakitim bitti.ve sonuc 70 km.tepkim direk vatana millete hayirli olsun oldu.insanlar ekonomiye dogru giderken ben resmen suan dikine dogru gidiyorum.eskiden 120 km giderdim.harcliklarim direk yakita gidecek gibi geliyor.bundan sonra hizli bir sekilde kilo veririm herhalde :smiley:

serviste şanzıman elektronik kontrol ünitesini lastiğe göre ayarlattın mı? artması normal ancak iki katı fazla gibi.

lastikler büyüdüğündebu kadar yakıyorsa korkunç ötesi arkadaşlar ben vazgeçtim ozaman tire&rims upgrade den :-\ :-[ tam gaz ve benzin canavarına dönüşüyor bizim canavarlar ozaman.buarada benim araçtada bi anormallik olabilir mi ? 50tl lik gazla bende aşşağı yukarı 100km yapabiliyorum 1 günde tükeniyor lastiklerim ve jantlarım fabrika çıkış orjinalliğinde olmasına rağmen sizce normal mi?

semsoylu' Alıntı:
serviste şanzıman elektronik kontrol ünitesini lastiğe göre ayarlattın mı? artması normal ancak iki katı fazla gibi.
hayir onu yaptirmadim cokmu gerekli birsey bide fiyati ne kadardir

şimdi senin şanzıman eski lastiğe göre değiştirdiği için biraz hıza göre geç vites değiştiriyordur, ancak lastik büyüten diğer zj'cilere sorarsan fiyatı konusunda fikir verebilirler benim bir fikrim yok.

bir diğer hususta lastik büyüdüğü için kilometre saatin az gösterecektir o nedenle çok yakıyor görebilirsin. lt/km hesabı yani.
lastik yuvarlanma metresi oranında mesafe ve hız göstergesi azalacaktır.

semsoylu' Alıntı:
lastik büyüdüğü için kilometre saatin az gösterecektir o nedenle çok yakıyor görebilirsin. lt/km hesabı yani.
lastik yuvarlanma metresi oranında mesafe ve hız göstergesi azalacaktır.

semsoylu kesinlikle doğru soylüyor. artık kilometre saatin az ölçüyor, fark bu sebeple çok fazla.

__ C J 7 __' Alıntı:
semsoylu kesinlikle doğru soylüyor. artık kilometre saatin az ölçüyor, fark bu sebeple çok fazla.
hmmm anladim simdi yani yakmasi cok oynamamistir.tesekkurederim bilgilendirdiginiz icin ilk isim bunu yaptirmak olacak

Sayın Semsoylu'nun dediği gibi km saatinin olması gerekenden az ölçtüğü doğru ama şanzımanla oynamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla vites geçişleri hızla değilde motor devriyle alakalı. Şahsi fikrim tabi ki bu, en doğrusunu ustalar bilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR