CJ7V8' Alıntı:hala çok alçak gibi bu jeep?
Torq' Alıntı:''şaft için bilya sisteminden vazgeçilmesi 6.5 inch ten sonra zaten zorunluluk, 3 inch ten sonra sünnet standart haliyle dağıtmak biraz kabiliyet gerektirir ama neticede yeni arazi tecrübesi kazanılıyorsa tüm asgari önlemleri almakda fayda var, dağılmışsa demekki o da asgari.. bu arada yeterli alet edevatla kendinizde değiştirebilirsiniz, fazla maharet gerektiren bir iş değil, böylece mekanik tecrübeside kazanabilirsiniz. ilgilenen olursa ayrı bi konu açıp anlatırım resimli olarak.
sevgiler
yav kesin nazar değecek can' ın ZJ'ye.....oy allahım korusun sakın haaa... :'(mirkan' Alıntı:Can çalıcam zjni
walla birsey olsun arabama güzel yorum yapan herkesin arabasini cizecem.euhuehueuh zaten 2 dir rüyamda bushwackerlar caliniyortayfun61' Alıntı:yav kesin nazar değecek can' ın ZJ'ye.....oy allahım korusun sakın haaa... :'(
can yalcin' Alıntı:walla birsey olsun arabama güzel yorum yapan herkesin arabasini cizecem.euhuehueuh zaten 2 dir rüyamda bushwackerlar caliniyor
varda kaskoya isleniyormu bunlar.islenmiyor diye biliyorum.caddebostanda abi beklerimmmmirkan' Alıntı:Can çalıcam bushwackerlarını kaskosu varmı ? nerede oturuyorsun kardeşim ?
can yalcin' Alıntı:varda kaskoya isleniyormu bunlar.islenmiyor diye biliyorum.caddebostanda abi beklerimmm
tesekkurederim yakin konusmanizdan dolayi insallah bir gezide bulusurzmirkan' Alıntı:valla şaka maka tam istediğim abartıdan uzak zjyi yapmışsın helal sana , allah kaza bela ceza vermesin ...
yanarım yanarım beraber geziye çıkamadık beni bi çekemedin ona yanarım bizim zjler abi kardeş oynardı ne güzel ...
( bu üç nokta ... sevgili saygıdeğer abim Alp alfonse'nin armağanıdır , saygı ve özlem ile anıyorum bu arada )
inşallah beraber arabanı işgal ederiz bir gün yada inşallah benimde böyle bir zejem olur , olmazsada ne farkeder canım biz bir aileyiz senin zeeejen benim zeejem ... zati zeeejeni sağda solda millete ''bakında araba görün'' diye gösterip duruyorum ...
Kardeşim lafını hitaben kullandım yaşla alakası yok , yaşım 23 kardeşim ...
Hadi aksına kurban kal sağlıcakla