ZJ 5.9 Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can yalcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,129

Etiketler
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor

temizlendi

IMG_0222.jpg

IMG_0225.jpg

IMG_0226.jpg

can bak kıskanıyorum :smiley: . şaka bir yana günde 4-5 sefer bu sayfayı açıp bakıyorum . iyi günlerde kullan aracını allah kaza bela ceza vermesin .

dostum kesinlikle çok yakışıklı olmuş karaoolumada böyle bi şekil vermem lazım valla kıskandım maşallah allah kaza bela vermesin...

tayfun61' Alıntı:
dostum kesinlikle çok yakışıklı olmuş karaoolumada böyle bi şekil vermem lazım valla kıskandım maşallah allah kaza bela vermesin...

Önce 2 inch Tayfun... Duygusal olmak lazım :smiley: Süper oluyor, ucuz oluyor.... ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Önce 2 inch Tayfun... Duygusal olmak lazım :smiley: Süper oluyor, ucuz oluyor.... ;D ;D ;D

yav aslında bende öyle diyorumda işte arada böyle hazır yapılmışının resmini falan koyuyolar insanda ne heves kalıyo ne bişey kalıyo :'(

biri benim için böyle yukardaki gibi zj hazırlasa sonra aslında tarzının bu olmadığına karar verip aniden ucuza satılığa çıkarsa bende onu hemen alsam, hatta benim zj ile kafa kafaya takas teklif etsem adam onu bile kabul etse falan :D

memorian' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
yav aslında bende öyle diyorumda işte arada böyle hazır yapılmışının resmini falan koyuyolar insanda ne heves kalıyo ne bişey kalıyo :'(

biri benim için böyle zj hazırlasa sonra aslında tarzının bu olmadığına karar verip aniden ucuza satılığa çıkarsa bende onu hemen alsam, hatta benim zj ile kafa kafaya takas teklif etsem adam onu bile kabul etse falan :D

Olduuuuuu............ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Görürsem, söylerim...... ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:

biri benim için böyle zj hazırlasa sonra aslında tarzının bu olmadığına karar verip aniden ucuza satılığa çıkarsa bende onu hemen alsam, hatta benim zj ile kafa kafaya takas teklif etsem adam onu bile kabul etse falan :D

Olduuuuuu............ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Görürsem, söylerim...... ;D ;D ;D

o zaman olmuşken bi de 96 sonrası olursa alfonse hani aklında bulunsun :D :D arıyorum ya bu aralar ben :p

aha bu benim ZJ yi tarif ettiler ama satmam 8)
sevgili alfonse şu 2 inch olayını bi açalım çok sevinirim valla sen bu işlerin uzmanısın dostum naapmam lazım bura Trabzon burdaki imkanlarla pek bi imkansız gibi sanki acaba öylemi ne dersin olmadı izne ayrılacam bi ziyaret ederim seni Ankaralarda ayrıca Acısu yaylası ve parkur bekliyor haberlerinizi dostum :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri