ERLER
L200,JEEP XJ 4.0 99 Tarsus/MERSİN
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor
Bekliyoruz tarsusa Can
Bekliyoruz tarsusa Can
tesekkurler mirkan beymirkan' Alıntı:can bak kıskanıyorum. şaka bir yana günde 4-5 sefer bu sayfayı açıp bakıyorum . iyi günlerde kullan aracını allah kaza bela ceza vermesin .
can yalcin' Alıntı:tesekkurler mirkan bey
ancak ekim gibi olur bir offroad a giderizmirkan' Alıntı:aaa öyle kuru teşekkürle olmuyorne zaman gezdiriyorsun beni bu makinayla
?
can yalcin' Alıntı:ancak ekim gibi olur bir offroad a gideriz
tayfun61' Alıntı:dostum kesinlikle çok yakışıklı olmuş karaoolumada böyle bi şekil vermem lazım valla kıskandım maşallah allah kaza bela vermesin...
Alfonse' Alıntı:Önce 2 inch Tayfun... Duygusal olmak lazımSüper oluyor, ucuz oluyor.... ;D ;D ;D
memorian' Alıntı:yav aslında bende öyle diyorumda işte arada böyle hazır yapılmışının resmini falan koyuyolar insanda ne heves kalıyo ne bişey kalıyo :'(Alfonse' Alıntı:Önce 2 inch Tayfun... Duygusal olmak lazımSüper oluyor, ucuz oluyor.... ;D ;D ;D
biri benim için böyle zj hazırlasa sonra aslında tarzının bu olmadığına karar verip aniden ucuza satılığa çıkarsa bende onu hemen alsam, hatta benim zj ile kafa kafaya takas teklif etsem adam onu bile kabul etse falan![]()
Alfonse' Alıntı:yav aslında bende öyle diyorumda işte arada böyle hazır yapılmışının resmini falan koyuyolar insanda ne heves kalıyo ne bişey kalıyo :'(
biri benim için böyle zj hazırlasa sonra aslında tarzının bu olmadığına karar verip aniden ucuza satılığa çıkarsa bende onu hemen alsam, hatta benim zj ile kafa kafaya takas teklif etsem adam onu bile kabul etse falan
Olduuuuuu............![]()
![]()
![]()
Görürsem, söylerim...... ;D ;D ;D