up8453
Kamp III
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor
aracınız cok guzel oluyor kazasız belasız bol camurlu gunlerde kullanırsınız ınsallah
aracınız cok guzel oluyor kazasız belasız bol camurlu gunlerde kullanırsınız ınsallah
Alfonse' Alıntı:Çok çok güzel oluyor....
Servisinizi tanımıyorum, bunda tabiki Ankara' da olmamın etkisi büyük. Ama adını çok sık ve övgüyle duyuyorum....
Parça tedariğini Tarkan beyden yapmanız çok doğru bi karar. Bende alışverişlerimi, İstanbul' dan Tar Oto' dan yapıyorum, parçaya karar veriyorum veya Tarkan abi' ye soruyorum, Ankara' ya gönderiyor... Çok memnunum her bağlamda....
Fakat, FlyingSurfer' ın sorduğu yükseltme konusunda takıldım biraz.. Satılan hazır kitlerden almaktansa, parçaları yaptırmak korkutuyor beni...
Ama işi bilen insanlar, işlerini bilen, titiz insanlara imalat yaptırırlarsa olur, çok da güzel olur, tadından da yenmez
Belliki sizin projede profosyonellerin elinde.... Tebrik ederim tüm emeği geçenleri....
Aldığımız hazır kitleri uzaylılar üretmiyorki, gene insanlar yapıyor....
![]()
![]()
Kolay gelsin.....
Sağlıcakla...
can yalcin' Alıntı:Bushwacker takilirken fazla bir fotograf cekemedim o siralar baya bir icim acidi.camurluklar cünkü baya bir kesildi.bu kadar olacagini hic bilmiyordum fakat aci bir sekilde ögrenmis oldum.
PrometheusTR' Alıntı:Bu çamurluktaki siyah şeylerin adı mı Bushwacker? Ne işe yarıyor eğer oysa? O değilse de o siyah şeyler ne işe yarıyor ve adı ne?![]()
mirkan' Alıntı:çamurlukları genişletmek için kullanılıyor
PrometheusTR' Alıntı:lastik büyüyünce camdan içeri bir şey fırlatmasın diye mi?
flying surfer' Alıntı:Çok güzel görünüyor, hayırlı olsun...
1. Sonuç olarak kaç inç yükseldi? 4,5" mi, yoksa daha fazla mı yükseldi? Bir ara öyle birşey yazmıştınız.
2. Yükseltmiş olan çoğu arkadaşımızın söylediği gibi sürüşte biraz sertleşme oldu mu?
3. Herhalde amortisörler de değişmiştir. Hangi marka amortisör kullandınız?
4. Virajlara girerken pozitif veya negatif herhangi bir değişiklik hissettiniz mi?