ZJ 5.9 Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can yalcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,129
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor

arac lastiklerden dolayi 4.5'' kurtarmiyor onun icin 8'' yaylar kesilmeden direk koyulacak.planladigimizdan daha yüksek olacak.orjinalinden yaklasik 20-24 cm kadar

IMG_0171.jpg

IMG_0172.jpg

IMG_0173.jpg

IMG_0174.jpg

IMG_0175.jpg

Etiketler

orkun abi cuma günü herhalde gidecektiniz sanayiye o zmn cuma günü büyük ihtimal cikarsiniz resimlere. :smiley:

alihay' Alıntı:
hayırlı olsun araç deli olacak heyecanla fotoğrafları bekliyorum güle güle kullanın
tesekkurler ali bey agustos sonuna dogru tarsusa yada camliyaylaya yolunuz düserse araci belki görebilirsiniz

Biz 33" lastikli 5,9'a 4,88 oranlı dişli taktık. Kesinlikle tavsiye ederim. 33'lerle performansının baya düşeceğini tecrübe edeceksiniz zaten.

Can kardeşim araban çok güzel oluyor Samiden aldım haberini geliomuşsun tarsusa muhakkak görüşürüz gezeriz dağları birr

ERLER' Alıntı:
Can kardeşim araban çok güzel oluyor Samiden aldım haberini geliomuşsun tarsusa muhakkak görüşürüz gezeriz dağları birr
saolasin fatih tesekkurederim seninde araban hayirli olsun.geldigimde görüsürüz

iksje' Alıntı:
Biz 33" lastikli 5,9'a 4,88 oranlı dişli taktık. Kesinlikle tavsiye ederim. 33'lerle performansının baya düşeceğini tecrübe edeceksiniz zaten.
cem abi hele bir kullaniyim.performansi cook düserse ilerde olabilir.bilgilendirdiginiz icin tesekkurederim.sizinle zaten temas halinde olurum

can yalcin' Alıntı:
cem abi hele bir kullaniyim.performansi cook düserse ilerde olabilir.bilgilendirdiginiz icin tesekkurederim.sizinle zaten temas halinde olurum

Şimdi anladım kim olduğunu :smiley: Demek başladın arabanı yapmaya. Hadi hayırlısı.

sile gezisinde daha baslamamissin biz bitirmek üzereyiz diyince bende basliyim dedim :smiley:

can yalcin' Alıntı:
bugün sanayiye gittim.33 lastiklere göre yükseltmenin ayarlanmasi yapildi.lastiklerin sürtmemesi icin kac inc yükselecegine karar verildi ve ona göre yapima baslandi.

Hayırlı olsun. Dogru mu anliyorum? Orjinal yükseltme kiti kullanmiyormusunuz? Yükseltme kitini, kollari, yaylari sanayide mi kestirip yaptırıyorsunuz??

can yalcin' Alıntı:
saolasin fatih tesekkurederim seninde araban hayirli olsun.geldigimde görüsürüz

Tamam Can bekliyoruz o zaman teşekkür ederim seninde araban tekrar hayırlı olsunn bundan sonra daha bir keyifle binersin ;D

flying surfer' Alıntı:
Hayırlı olsun. Dogru mu anliyorum? Orjinal yükseltme kiti kullanmiyormusunuz? Yükseltme kitini, kollari, yaylari sanayide mi kestirip yaptırıyorsunuz??
evet aynen öle

Bu arada Can bende araca yükseltme düşünüyorum ama bu işi nasıl va kaça mal ettin bilgi verebilirmisin biraz

biricik kuzenim lastikler güzel oluyor kaslı bi canavar olacak bu yavrucuk ama bakacaz hangimizin lastikeri daha çok sarkacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri