ZJ 5.9 Büyüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan can yalcin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,942
Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor

evet bakalım bir ya kimin lastikleri daha çok sarkacak ,özellikle arka lastikleri muahhaha :smiley: :smiley:

Etiketler

blacksahara' Alıntı:
biricik kuzenim lastikler güzel oluyor kaslı bi canavar olacak bu yavrucuk ama bakacaz hangimizin lastikeri daha çok sarkacak :smiley:
biricik kuzenim sen sat wrangleri bir h1 filan al anca ....

sevgili dostum merhabalar dodiklerin fiyatını öğrenmem mümkünmü birde aracına şnorkel taktırmayı düşünüyormusun, düşünüyor isen konu ile ilgili olarak bilgilendirebilirsen çok sevinirim, ayrıca aracında hayırlı uğurlu olsun muhteşem bir makina 5.9

tayfun61' Alıntı:
sevgili dostum merhabalar dodiklerin fiyatını öğrenmem mümkünmü birde aracına şnorkel taktırmayı düşünüyormusun, düşünüyor isen konu ile ilgili olarak bilgilendirebilirsen çok sevinirim, ayrıca aracında hayırlı uğurlu olsun muhteşem bir makina 5.9
iyi günler tayfun bey simdilik snorkel taktirmayi düsünmüyorum dodikler icinde bostancida tar oto var tarkan yücel ben ondan aldim onunla temasa gecerseniz daha iyi olur

bugün sanayiye gittim ve birkac foto daha cektim

IMG_0183.jpg

IMG_0187.jpg

IMG_0188.jpg

IMG_0189.jpg

IMG_0190.jpg

Can bey kolay gelsin...inşallah bitince de görürüz. Benim Jeep aynı renk 5.9:smiley: Kıskandım vallahi. Hayırlı olsun şimdiden...

yükseltmenin islemi bitti.sadece ufak traslarmalar kaldi.yarin bushwackerlar takilacak.bana kalirsa fena olmadi

IMG_0201[1].jpg

IMG_0204[1].jpg

IMG_0205[1].jpg

IMG_0206[1].jpg

IMG_0207[1].jpg

NeBuLa' Alıntı:
Can bey kolay gelsin...inşallah bitince de görürüz. Benim Jeep aynı renk 5.9:smiley: Kıskandım vallahi. Hayırlı olsun şimdiden...

tesekkurederim sizin aracada vesile olur insallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri