can yalcin' Alıntı:haftaya insallah arb ön tamponla smittybilt vinc takmayi düsünüyorum.vinci nasil ruhsata isletecez ve nekadara mal olur fikriniz varsa sevinirim
Alfonse' Alıntı:Kl71' in asfalttaki ses durumu hakkında detay verebilir misin? Rahatsız ediyor mu?
Vinç çelik tamponun içinde olup, dışarıdan görünmezse işletmenize gerek yok.
Tamponu arb almak yerine imal ettirebilirsiniz. Antalya' daki Ahmet ustaya ulaşabilirsiniz. Serkan' da başlamış çelik tampon imalatına.
Vinç işletmek 500tl' yi buluyormuş.
[/quot
kl71 mt tipi bir lastik olmasina ragmen digerlerine göre disleri o kadar da derin degil ondan dolayi asfaltta fazla bir ses yapmiyor.önerebilirim fiyatida uygun diger lastiklere göre.Tampon icinde bilgilendirdiginiz icin tesekkurler lakin ben yapilan tamponlarin isciligini pek beyenmiyorum.ucuz olsun diye arabanin estetigini bozman bu arabayi günlük hayattada kullaniyorum.istanbulda polisler bu arabaya cok takiyorlar ve beni sürekli durduruyorlar,ugrastiriyorlar.lastik icin bile ruhsata islimi die bir soru geldi bana baglamak icin yada rüsvet almak icin ellerinden geleni yapiyorlar.alacagim tamponda vinc icerde olacak ama bu kadar ugrastiklari icin ruhsata isletmek istiyorum.demir tampona bile laf söliyeceklerini düsünüyorum.normalde yaptigimiz bu islemler gercektende trafikte sucmu yani demir tampona laf söleyebilirlermi yada söleseler bile ne gibi bir bahanem olur ;D
arabayi begenmenize cok sevindim sizin zj yi de bence yapin.gercekten arabayi cok güzel bir hale sokuyor.Nazar konusuna gelince insallah dediginiz gibi olur.Nazara inanirim kendi nazarim bile bazen degiyorssbman' Alıntı:Gerçekten çok güzel çokgüzel . Güle güle kullanmanı dilerim . Ama korkma nazarımız değmez . ZJ cinin ZJ ciye nazarı değmezmiş
Ruhsata işletilmesi konusu şuan biraz tartışmalı . Forumu tararsan özellikle TUV ile alaklı konular . TUV un genel uygulaması vinçle ilgilenmemek . Ama Trafik tarafında işler farklı işliyor vs ...
İşletme maliyeti onay , proje , muayene derken 1000 liraya yaklaşır sanırım . Daha tecrübeli arkadaşlar düzeltme yapar sanırım yanlışım varsa. Bu arada vinç faturalı ve Ce belgeli olmalı , proje çizilmeli , tse onayı olmalı , sonra muayeneye gitmek gerekli . Son durak ta Emniyet olacak ruhsat değişimi için . Ben bizzat yapmadığım için işlemlerin detayını bilmiyorum dediğim gibi eksik gedik varsa affola . Zaten işi bilenler yardımcı olmaya çalışacaktır .