Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,906
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

Ne yazık ki BFG'nin sitesinde verdiğin ebatlarda lastik bulamadım Mert.

Abi bu ebatta bu markaların Türkiye sitelerinde rastlamadım. 275 70 16'ya ne dersin peki?

http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25 adresinde bir hesaplayıcı var. %2.5'in üstünde fark önermiyorlarmış.

Deep' Alıntı:
195 taktır abi araba köpek gibi gider 2. viteste patinaj çekersin :smiley:

2. de patinaj demişken LRO dan Umut istersem 2.de bile patinaj çekebilecegime inanmadı, 275 lastik + %100 kilitli diff. kesinlikle inanmıyorum dedi ona küçük bir şov yapmak zorunda kaldım iki gündür ağzı açık geziyor. ;D

Abi bu patilerin videolarını çekebilme durumun var mıdır? Hani kitleler, gençler görsün öğrensin hesabı ;D

Video cekmek aklima gelmemisti ama iyi fikir.

Alet simdi serviste , yaz bakimina aldik , birde viraj demirini sokmustum arazi icin ama uzun yola gittiğimde hızlı girdiğim virajlarda rahatsız ediyor onları parçalarla yükselterek tekrar monte ettiriyorum , yarin alacam insallah. Çekeriz videoyu.

Şimdi Defender kullanıyorum turbo ford motorlu, V8 in kıymetini özelliklede klimanın şimdi daha iyi anladım. ;D

VitaEsMorte' Alıntı:
Abi bu patilerin videolarını çekebilme durumun var mıdır? Hani kitleler, gençler görsün öğrensin hesabı ;D

Murat abi, bu resimden çok daha tozlu, dumanlı bir manzara çıkar ortaya. Değil mi?
Disco_burn4.jpg

Viraj demirini yükseltince artikülasyonda iyi olacak mı araç?

discovery-V8' Alıntı:
Video cekmek aklima gelmemisti ama iyi fikir.

Alet simdi serviste , yaz bakimina aldik , birde viraj demirini sokmustum arazi icin ama uzun yola gittiğimde hızlı girdiğim virajlarda rahatsız ediyor onları parçalarla yükselterek tekrar monte ettiriyorum , yarin alacam insallah. Çekeriz videoyu.

Şimdi Defender kullanıyorum turbo ford motorlu, V8 in kıymetini özelliklede klimanın şimdi daha iyi anladım. ;D

Deep' Alıntı:
Viraj demirini yükseltince artikülasyonda iyi olacak mı araç?

Öyle umuyorum, çünkü lastiğin yukarı çıkabileceği nokta belli , o noktaya kadar viraj demiri hasar görmüyor, ama bir taraf aşağı çok fazla düşüp , diger taraf çok yukarıda kalınca burulmadan dolayı yerinden çıkıyor . Bende aşağı düşme mesafesini ve burulmayı azaltmak amacıyla 10 cm kadar takozlarla besleyerek bağlatmaya çalışıyorum. Lastik aynı miktar aşağı düşse bile demirin rotları 10 cm daha az burulmaya ve yüke maruz kalacak.

Selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri