Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

malesef 4l ve 4h var amerikadaki modellerde 4 litre v8 olanlarda ayrıca air lock standart benim araç için 6 ay sonra üretim planlanmış mailleştik ...

Etiketler

Olsa iyi olurdu tabii...hayırlısı...Pathfander(yanlışmı yazdım )...da bile yok...çok yazık...85.000 euro alıyorlar ve sadece iç güzellik...ben inceledim ve sırf diff .kiliti yok diye almadım..yoksa 7 koltuk oluşuna hayrandım...2.5 lt.174 bg..bayağı güzeldi...
Sonra tabii y.kasa G.Cherokee gelince kısmet buna döndü..

İnşallah böyle bir araçtaki böyle bir eksiği halledersiniz?...Aslını bozmadan tabii...Arka diff dana 35 mi ?

Valla 174 hp den modul ile 210 hp ye çıkıyor 470 nm tork değeri veriyor ve içi navarayla bire bir aynı benimki le modeli tam full ve bire bir aynı yol aksamı motor tampon far çamurluk benden sök ona tak koltuklar bile aynı pathfinder a o parayı vermek çok yazık derim ...

Evet haklı olabilirsin...Kişiye görede değişir...Ben off_road yapacaksam Navarayı...cadde de gezecekler için pathfander ı öneririm..Sonuçta arkada makası olmadığı ve bağımsız süspansiyon olduğu için çok daha fazla konforlu...Zaten aradaki fiyat farkıda alt yapıdan geliyor....Navara Parhfandere göre yol tutuşu daha zayıf ve zıplama eğilimi gösterebiliyor...Bunlar asfalt için geçerli olanlar...
Ama off_road dendiği zaman Navara açık ara....Alt yapısı araziye çok daha müsaait....

Kazasız sürüşler...

Ben açıkçası nissan firmasından navara ve pathfinder arasında daha çok farklılık beklerdim yani şu nu söylemek istiyorum navara 50 milyar pathfinder 80000 euro arasında ciddi fark var

tabiki vergi farkları ve değişiklikler yok demiyorum ve görünümünü çok beyeniyorum ama 80000 euro diyince fiyata işin içine porshe mercedes bmw vs. gibi üst sınıf firmaların araçlarıda giriyor

bugun 80000 euro fiyat çektiğinizde alınabilecek çok fazla güzel seçeneğin ortasında kalıyor şahsen ya fiyatı daha makul olmalıydı yada çok daha lüks olmalıydı demek istiyorum tabi bu benim görüşüm

ayrıca navara ve pathfinder ın çoğu parçaları aynı olmasına rağmen pathfinder a alacağınız parçalarda navara diye sipariş verdiğinizde ciddi fiyat farkı oluyor enteresan değilmi?

Lüks olarak fazla birşey yapılamazdı...Gayet dolu....Bence asıl parayı devlet alıyor...Jeep ile kamyonet sınıfı arasında ciddi fiyat farkı var....
Tam tersinide düşünebilirsiniz....Bende Navara ile Pathfinder arasında bu kadar dış görünüş benzerliği olması yanlış bir stateji.....
Sonuçta kimse 140 bin ytl verdiği aracın 50 bin ytl ye alınan bir araca benzemesini istemez...
Sakın yanlış anlamayın...Her araç kıymetlidir..Aradaki farkı yansıtmaya çalıştım...

Disco 3, Pathfinder'dan ucuz kaldığına göre bence ciddi bir pazarlama hatası var ortada :smiley: sonuçta müşteri o paraya ne aldığına bakıyor, 3 de 1 fiyatlı Navara nın yollarda gezmesi de çok büyük bir eksi tabii ki, bu da devletin ayıbı

bencede devletin ayıbı deep çok güzel belirtmiş

ben 86000 euroya ml aldım amg paket hariç tam full dizel ve arasında inanılmaz fark var pathfinder la mercedesi tartışmaya gerek yok zaten performans kalite işçilik teknoloji konfor servis güven vs...

pathfinder a nazaran çok farklı bir araç sadece boss müzik sistemini çıkartsanız alırken path finder la kafa kafaya geliyor inanıyorumki çoğu insan a sorduğunuzda onlarda mercedes yada diğer firmaları seçecektir...

zaten satış rakkamlarıda bunu gösteriyor

Jeep34' Alıntı:
Gültekin bey sizin araçta arazi amaçlı sadece low seçeneği var.değil mi?

Navarada arka da limited slip yokmuydu? benmi yanlış hatırlıyorum?

türkiyeye getirilmeyen 4000 motor v8 lerde airlock var nismo offroad denilen yurt dışı paketinde mevcut

eğer benim arabadaki limited slipse %99 sleaping %1 working modeli :smiley:

4h ve 4l seçeneğine aldığınızda arkadan tek önden tek çalışıyor bildiğim ve denediğim kadarıyla ...

sadece batak zeminde önden 1 arkadan 1 teker çapraz şekilde hareket eder, onun dışında ortayı kilitlemeseniz bile sürekli 4 çeker olan araçta 4 teker döner, lifte kalktığında görülüyor

bana 3 teker dönse yeter :smiley:
batakta mutlaka kilit istiyor navaralar öne ve arkaya bence !

valla şuan için hiçbir firmada yok 6 ay sonra calmini airlock üretecekmiş navara ve pathfinder sahiplerinin bilgilerine ...

slm lar ben jımny kullanıcısıyım aracıma yukseltme taktırmak istiyorum önerileriniz nedir???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri