Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,902
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

lastiklere yağ döküp sıcak asfaltta patinaj yaptırsak bu dumanı elde edermiyiz yoksa duman efektimi kullanmak lazım :smiley:

Etiketler

bir deneyeyim bakalım :smiley: ama lastiklere zararlı değilmi çamaşır suyu vb şeyler

Mazot abicim mazot o döktükleri, öyle kaygan oluyorki 300 tdi ile bile 1,2,3 yanlarsin ;D

Gerçi fotodaki araçta fastlane süper charger var , mazota falan ihtiyacı yok , ayrıca jantlardan sadece yakmak için takılmış lastikler olduğu belli, Fastlane ler Rover ve buick motorloruna uygun, bir ara satiliyordu , 1500 AUS.Dolariydi fiyatlarida ama üretimi durmuş galiba, yerine Elektric Charger kullanıyorlar.

Yanmaz Mertcim en az 450 dereceye çıkmasi lazım ki tutuşsun, ancak böyle belediyenin ilaçlama araçları gibi duman çıkarır. ;D

Bu demektir ki, V8 Discovery' de lastiğin karbonu değil, lastiğin teli bile kalmaz. Ondan sonra jant. Ondan sonra diskler.... :D Ondan sonra aks başları ama ondan önce diferansiyel dokunur yere. :D ...

Esasında Amerikan Drag arabalarında otomatik vites kolunun üstüne koydukları bir düğme var... Bilen ve bilmeyen arasında dialog şöyle gelişiyor;

Autodrom Drag Pisti;

A: Oha abi nası pati koydu, duman etti heryeri.. Ama makina ağır önde araba kalkmıyor yerinden ondan dimi...
B: Yok lan düğmeye basıp ön diskleri kitliyomuş ben inceledim.. benim şahine yaptırıyom aynısını...Mahallede ne fiyaka olacak şimdiii
A: abi beni de alırsın yanına dimi..

:D

Bildiğim kadarıyla sistem şöyle çalışıyor, ön disklere giden hidrolik borularında selenoid valveler var, frene basıp selenoid valve i devreye alan düğmeye dokunuyosunuz, hidroliğin fren merkezine geri akışı engelleniyor, diskler basılı kalıyor. Sonra D'ye takıp gaza basıyorsunuz.... BURN OUT :smiley:

Tabi iyi bir şase, sağlam bir motor, şanzıman, shaft, diferansiyel, aks istiyorr... asflatta bunu yaparken binen yükü düşenemiyorum....

Mazotta işe yarar tabiii... ama yakıt fiyatları çok arttı yaa :p

Deep' Alıntı:
kaçak mazot kullanırız dert değil :smiley: eehehehe
biodizel olur mu acep? :smiley:
bu bio dizeli hiç sevmiyorum... bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bio dizel kullanan arabalardan aşırı kızartma kokusu alıyorum hatta balık kokusu! :D böyle bir patinaj olayından sonra ortalığı kızartma kokusunun sarması mı böööğ :D

Nissan - Suzuki - İsuzu lift kits

www.calmini.com a bakmanızı öneririm fiyat çok uygun malzeme çok kaliteli...

Aynızamanda başka şeylerde var kilitli difransiyeller vs.

Ben Benim aracıma 2.5" lift kit + 2.5" body lift kit uyguladım şimdi allah izin verirse 2.5" liği sökücem yerine 5" takıcam toplam 7.5" yükselmiş olucak

uygulamaların hepsi Atilla abi tarafından yapıldı Maslak Sanayi

5" te yol aksamı tamamen değişiyor fenalar fenası oluyor araç
Aynızamanda amörtisörlere ek olarak havalı stoper ler koyacak atilla abi...
Çok sert kullanımda direkt amörtisörü patlatıyor e bende yumuşak kullanacak halim yok ya...

Gültekin bey sizin araçta arazi amaçlı sadece low seçeneği var.değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri