Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,914
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

mogzilla' Alıntı:
En sonunda aldıracam hepinize bi unimog ;

Ne yükseltme-Lift-Kit
Ne Derin su geçişi
Ne Defransiyel değiştirme
Yok Ayna Mahruti
Yok şurama şey oldu

Bütün dertleriniz sona erecek............ ;D

:smiley: valla haklısın nadir abi
Azıcık hızım ağrısız başım ;D

Etiketler

Yuvarlak farlı Klasiklerde yükselme alçalma mevuct olan modeller var..
modern sistemler o kadar problemli değil...

RR Sport, Toyota LC, Tuareg filan yeni tip sistem kullanıyor..

peki mertciğim sadece yayları değiştirmek yeterli oluyormu yoksa amortisörlerle beraber takım olarakmı değişiyor yaylar

Bazı yeni nesil araçlar kendinden yükselse ne olur ki sanki...Defransiyel aynı yerde durduktan sonra.?Yine takılır...

amortisore bir bakmak lazim
standart cadde amortisorleri arazide pek is gormez
Procomp, Old Man Emu gibi markalar iyidir, eger amortisor iyi ise baglanti yerini degistirerek halloluyor, malum yaylar saseyi yukselttigi icin amortisor ayni yerde kalirsa kopar

yücel' Alıntı:
peki mertciğim sadece yayları değiştirmek yeterli oluyormu yoksa amortisörlerle beraber takım olarakmı değişiyor yaylar

Merhaba arkadaşlar resimdeki araç benim ve ilk resmi geçen sene aldığımda çekmiştim.1 senede bu hale getirdim.aracı aldığımda arkalarda 31x10.50 maxxis buckshot vardı.onları dörtledim.sonra ikinci el mangels 15x10" 6 bijon jantları aldım...kumlatıp fırın boya attırdım ve üstüne şu an kullandığım mastercraft 32x11.50 MT lastikleri taktım.tabi doğal olarak dodiklere çarptı.bende önlere 1 kat daha makas koydurup ve diğer makaslara bolca kavis verdirip arabayı en az 6 santim daha yükselttim.şu anda pek sorun yok.ama arabayı bugün bir tanıdığım arka tekerleği derin bir çukura sokup zorladığında dodiğe çarpma yapmış......sonuç olarak en hesaplı şekilde aracı yükseltmek için tavsiye ve maliyet tablosu çıkartırmısınız?neler yapmam gerekiyor.(amortisör,yay,firen hortumu.....vb)
0078890-000000107935.jpg
0078890-000000107927.jpg
0078890-000000107928.jpg

grand cherokee yükseltmek için lastik ebadı acil 235 x 85 x 16 lastik uyarmı 315 ytl diyorlar.sipariş vereyimmi. ???

Varlıkefe hoşgeldiniz ; forum üyelerimizden Çağlar Öğünç de Sizin gibi bir Patrol sahibi.Aracında gördüğümüz kadarı ile bayağı bir modifikasyonlar yapmış.Gerçi forumda epeydir gözükmüyor ama e-mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

http://members.msn.com/caglarogunc@hotmail.com

Biraz ince kalır bence, 265 75 16 daha gösterişli durur, marka nedir? BFG AT yi tavsiye ederim AT bakıyorsanız

endüstri' Alıntı:
grand cherokee yükseltmek için lastik ebadı acil 235 x 85 x 16 lastik uyarmı 315 ytl diyorlar.sipariş vereyimmi. ???

265 x 75 x 16 lastik çamurluğa sürtmezmi 245 x 75 x 16 lastik denedim tam sağ yaptığımda çamurlukla lastik arası 1.5 cm kaldı.daha geniş olan 265 kesin sürter gibi geliyor. bu arada lastikler wrangler at. selamlar.

Hazır konu açılmışken, bende 255 70 16 Mastercraft var. Direksiyonu tam çevirinde çamurluğa sürtüyordu hallettik. 265 alsam acaba çamurluğu ve tamponu elime verir mi diye düşünüyorum? ::smiley:

endüstri' Alıntı:

Bence lastik ebadına karar vermeden önce aracı yukseltim yukseltmeyeceğinizi düşünün... 235 bana da biraz dar geldi... Bir iki arkadaşım aynı hatayı yaptı, sonra arabayı yukseltince 10.000km'deki lastikleri ucuza verip yerine büyüklerini aldılar...

Bence Wrangler AT almayın, performansı çok zayıf bir lastiktir, üstelik kısa sürede de bittiğini söylüyor kullananlar, offroad ile alakalı kime sorsanız söyler, beğenilen bir lastik değildir
şu an direksiyonu tam kırdığınızda 245 te 1.5 cm. kalıyorsa demek ki arazide araç artikülasyona girdiğinde çamurluk kesin dağılacak :smiley: cadde kullanımına göre değerlendirmek yanlış olur, ebat büyütmek için sizin zaten yükseltme yapmanız şart yoksa fabrika lastiğiyle devam edeceksiniz

endüstri' Alıntı:
265 x 75 x 16 lastik çamurluğa sürtmezmi 245 x 75 x 16 lastik denedim tam sağ yaptığımda çamurlukla lastik arası 1.5 cm kaldı.daha geniş olan 265 kesin sürter gibi geliyor. bu arada lastikler wrangler at. selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri