Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,916
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

mogzilla' Alıntı:
Murat işte tam senlik yükseltilmiş bir araç ;D

441256.jpg

Abi bunu düşünmedim değil aslında :D Buna benzer bir sistemi şantiyelerimde çok kullandım...İşte onlardan biri; Borusan Oto - Avcılar'da F1 aracını duvara asarken...Biz bu alete Türk işi ''uçan halı'' diyoruz... :D :D :D

MTERKABUL174.jpg

Etiketler

Selamlar,

Ben Orkun'un yolladığı fotoğraflardaki cherokee'nin sahibiyim. Lastikler 275/70 16. (Orkun'un da yazdığı gibi 31.5" gibi bir şeye denk geliyor.) Arabayı yolda da sık kullanırım diyorsanız çok iyi lastikler. Aynı lastik 285/75 ebatda da var. Yükseltme kitiyle ilgili tecrübem sahibi olduğum skyjacker'la sınırlı. Maliyet olarak hiç ekonomik bir çözüm olmadığını söyleyebilirim ama yol tutuşu standart halinden bile daha iyi oldu. Çok fazla yükseltilmiş araba tecrübem yok. Aynı kiti aynı marka iki jipe uyguladım. Fakat bu işlerle yıllardır ilgilenen tanıdıklarım arabayı kullandıklarında çok güven verdiğini ifade ettiler. Tahmin ediyorum bu getirdiğim full kitin meziyetidir. (kit 3" bu arada.)

iksje' Alıntı:
Selamlar,

Ben Orkun'un yolladığı fotoğraflardaki cherokee'nin sahibiyim. Lastikler 275/70 16. (Orkun'un da yazdığı gibi 31.5" gibi bir şeye denk geliyor.) Arabayı yolda da sık kullanırım diyorsanız çok iyi lastikler. Aynı lastik 285/75 ebatda da var. Yükseltme kitiyle ilgili tecrübem sahibi olduğum skyjacker'la sınırlı. Maliyet olarak hiç ekonomik bir çözüm olmadığını söyleyebilirim ama yol tutuşu standart halinden bile daha iyi oldu. Çok fazla yükseltilmiş araba tecrübem yok. Aynı kiti aynı marka iki jipe uyguladım. Fakat bu işlerle yıllardır ilgilenen tanıdıklarım arabayı kullandıklarında çok güven verdiğini ifade ettiler. Tahmin ediyorum bu getirdiğim full kitin meziyetidir. (kit 3" bu arada.)

HOŞGELDIN IKSJE!! WINCHLI RESIMLERIDE GONDERIRMISIN? CEKMEDIYSEN BEN BIRAZDAN GIDIYORUM ATI'YE.. CEKERIMMM

Jeep bende. Bizimkilere fiyaka yapim diye dayanamadım aldım geldim. Şimdi evin orda duruyor. Geri götürücem yarın Atilla'ya. Sepetle beraber ufak tefek işleri var. Fotoğraf henüz çekmedim. Çeker çekmez koyarım.

Hoşgeldiniz iksje hocam...bilgilerinizin vede fotoğrafların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...Birde son halini görebilirsek iyi olur...Aracınızı çok beğendim...Hayırlı olsun...İyi günlerde ve bol aktivitelerde kullanmak nasip olsun...

Valla zor yerlerden geçtim dersem abartı olur ama çok da apartman çocuğu sayılmaz. Çamur görmüşlüğü var. :smiley: Su geçişi Bolu. Diğeri Şile.
132282471946523d9378a9djpeg
209092546546523e2455bf0jpeg

Resimleri karıştırırken rastladım. Bu bir önceki cherokeem. Konuyla alakasız oldu biraz ama mazur görün. Rengine aşıktım bu arabanın. Birde arkadaşımın düğünü için süslenince çok güzel olmuştu. Paylaşmak istedim. Şimdi kullandığım 2000 model ve limited. Bu resimdeki 99'du ve sport'du. 'Jeep'imin hakkını yemiyim ama kahverengiyi başka seviyordum. Elde olmayan sebeplerle elden çıkardım.

86402024446523fce5224ajpeg

iksje' Alıntı:
Resimleri karıştırırken rastladım. Bu bir önceki cherokeem. Konuyla alakasız oldu biraz ama mazur görün. Rengine aşıktım bu arabanın. Birde arkadaşımın düğünü için süslenince çok güzel olmuştu. Paylaşmak istedim. Şimdi kullandığım 2000 model ve limited. Bu resimdeki 99'du ve sport'du. 'Jeep'imin hakkını yemiyim ama kahverengiyi başka seviyordum. Elde olmayan sebeplerle elden çıkardım.

86402024446523fce5224ajpeg

Boyarız iksje, bugun öğleden sonra sanayideyim, dün şanzımanlarda birini dağıttık temizledik bugun astarlanacak, Cherokee'yi getir, hemen bir zımpara atalım :p
görüşürüz.

Ellerini kirletmek isteyen varsa bekleriz..

becce ustanın dediğine göre suzukiye uygun yükselip alçalma özelliği yokmuş
daha doğrusu yükselip alçalma özelliği sadece fabrikasyon bir özellikmiş manuel veya elektronik olarak sonradan araca adapte edilemiyormuş
peki adamlar 95 model bir range rover araca bu sistemi nasıl takmışlar o yıllarda bu özellik varmıydı

95 model Range lerden P38 kasa olanlarda var yükselip alçalma özelliği yani günümüzdeki Range den bi önceki kasa oluyor sanırım,
95 öncesindeki yuvarlak farlı Range lerde yok zaten arazide çok tercih edilmiyor, hiç bir zaman klasik helezonun yerini tutamaz, en son Oktay bir P38 e klasik Bearmach yayları koydu mevcut sistemi değiştirip

benim gördüğüm araç yuvarlak farlı modeldi yani 2 önceki kasa demek istenirse takılabiliyormuş
peki takoz koydurmak sorunu ne kadar çözer kaç cm yükseltir faydasımı zararımı çoktur

yanlış bilmiyorsam range rover classic olarak da anılan yuvarlak farlı range roverlarda havalı süspansiyonda denilen bu sistem 1993 yılından itibaren başladı .şimdiki RR den iki önceki bu kasanın son örneği 1995 yılında üretildi.. dolayısıya sizin gördüğünüzede sonradan takıldığını sanmıyorum.

En sonunda aldıracam hepinize bi unimog ;

Ne yükseltme-Lift-Kit
Ne Derin su geçişi
Ne Defransiyel değiştirme
Yok Ayna Mahruti
Yok şurama şey oldu

Bütün dertleriniz sona erecek............ ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri