Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,911
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

Jeepcj7' Alıntı:
valla süper fiyat! Cj'lere bu fiyatlara liftkit bulamıyoruz... Bodylift yada makas küpesinden yükseltme demiyorum tabii... 4 tane heavy duty makas takıncada..böbrek taşlarınız özenle dökülür.. :D

Belki biliyorsunuzdur bende daha önce CJ7 vardı sırf bu parçaları bulamama yada hurdadan bulma problemleri beni arabadan soğuttu, aklında proje var ama uygulamak mümkün olamıyor bu baya can sıkıyor.

Landrover de bu olay süper , ne ararsan var olmayanıda çok özel birşeyse 1-2 ayda temin edebiliyorsun, veya benzerlerini yaptırabiliyorsun. Bunda ordunun ve bazı devlet dairelerinin landrover kullanmasının , dünya üzerindede lr parçası ve aksesuarı üreten çok fazla firma olmasının önemi büyük.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Mustafa Kemal Güner Abimiz, çok güzel bir defender 110 300 tdi i var LRO dan dır kendisi.

Selamlar

İşte sitemizin olayı: bilgi paylaşımı ;D Bu aracın bir iki fotoğrafını görme imkanımız var mıdır acaba? Veya iletişim bilgilerini verebilir misin abi?

Murat paşam, bu fotodaki tampon gayet şık, ARB nin tamponu gördüğüm kadarıyla, ama tampon işi şakaya gelmez, herkes kafandaki dizaynı tutturamaz sonra abidik gubidik bişey çıkar ortaya o yüzden bilen kişilere yaptırmak gerek
tampon üstüne 6 veya 8 sis farı çok be hocam, yer kalmaz tamponda :smiley: hem fonksiyonelliğini de düşünmek gerek, çamura girdiğinde aşağıda kaldığı için tüm aydınlatma sistemin iflas edecektir benden söylemesi, tepeye yapacağın 6 tane sis ile sorun çözülür ;) tabii rüzgar gürültüsü sorunu başlar :p

Bu bahsedilen modif ekipmanlarından yayları, tamponu, karter korumasını kesinlikle Bearmach'tan almak gerek
Diff guard lar ise 60-70 YTL ye alınabilir, sis farlarının yeri kesinlikle Eminönü başka yerde fena kazıklanırsınız :smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
Abi küçük birşey sadece :D

ARB_bar_delux2.jpg

Bu tamponun ön tarafındaki köşeleri ve vinç yapısını çıkartıp gövde içerisinde 6 veya 8 tane küçük sis farı olacak şekilde bir model çizdim. Şu an bir piyasa araştırması yapıyor usta, bakacağız artık ::smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
İşte sitemizin olayı: bilgi paylaşımı ;D Bu aracın bir iki fotoğrafını görme imkanımız var mıdır acaba? Veya iletişim bilgilerini verebilir misin abi?

Yeni tamponuyla çekilmiş foto bulamadım , cumartesi buluşacağım unutmazsan bir foto çekerim senin için.

ama kısaca şöyle anlatayım fotodaki tamponun içini oydurup tepedeki 4 adet minik (görünüşüne aldanma) mercekli hella yı
tamponun içine gömdürdü.

ATEAMII6.jpg

Selamlar

Gayet güzel bir çalışma olmuş herhalde. Tampona monte hallerini heyecanla bekliyorum ;D

Mert bu çamur sonrası durum için şöyle birşey düşündüm, sis farlarını birkaç cm içeri doğru koyup önüne şimdiki tamponda olduğu gibi koruyucu bir şeffaf bakalit koyayım diyorum? Bunun dışında gövdeyi saran tüm o bakalit çıtayı söktürüp yeni bir boya attırdıktan sonra wheel arch ile daha büyük bir tekerleğe terfi de projelerimiz arasında :smiley:

Heh heh, şu linkte ilginç bir örnek var ;D

http://www.autoanything.com/lights/69A1332A0A0.aspx

VitaEsMorte' Alıntı:

eheheh uçmuş bunlar , bu paraya aracın farlarını xenona çevirirsin daha iyi olur, MKG dekiler aynı buna benziyor ama xenon değil.

Daha dur abi Xenon da var sırada ;)

Aynı sitede daha uygun fiyatlı örnekler de var.

http://www.autoanything.com/lights/20A50715A1.aspx

En güzeli kullanan birinin tecrübelerinden yararlanmak olacak.

bu projektör seni kesmez paşam, tavana da bi laser koy bence, gelirken aramana gerek kalmaz şehrin heryerinden takip ederiz seni :D :D

VitaEsMorte' Alıntı:

şeffaf bakalit çamur olmayacak mı? :smiley:

VitaEsMorte' Alıntı:
Gayet güzel bir çalışma olmuş herhalde. Tampona monte hallerini heyecanla bekliyorum ;D

Mert bu çamur sonrası durum için şöyle birşey düşündüm, sis farlarını birkaç cm içeri doğru koyup önüne şimdiki tamponda olduğu gibi koruyucu bir şeffaf bakalit koyayım diyorum? Bunun dışında gövdeyi saran tüm o bakalit çıtayı söktürüp yeni bir boya attırdıktan sonra wheel arch ile daha büyük bir tekerleğe terfi de projelerimiz arasında :smiley:

Abi bulabilsem hani Tango ve Cash'te bir jip vardı ya, ondaki gibi bir makineli tüfek yerleştireceğim şöför tarafına ;D Dolmuşçular için birebir :D

Çamuru dert etme yıkatırız kuru temizlemecide :smiley:

Murat paşam sen iyisi bizimle bir offroad a gel anlarsın ne demek istediğimi :smiley:
mesela dün eve orman yolundan döneyim dedim bir çamura girdim baştan aşağı çamur oldu öndeki 2 sis ve farlar hiç ışık vermemeye başladı ama üsttekilere çamur pek ulaşamadığı için onlarla hiç arabadan inip yıkama zahmetine girmeden yoluma devam ettim
kaldı ki çok daha kritik durumlar olabilir çamur geçişi uzundur, üst aydınlatman yoksa yol alamayabilirsin yavaşlarsın batarsın vs. vs. tecrübeyle sabit :smiley:

Hani öyle konuşuyorsun ki çamurda yaşayan su aygırlarıyız sanki biz :D Yerim çamuru sana birşey olmasın yiğidim ;D

sen bu tamponu ve farları niçin istiyorsun? araziye girme niyetin var mı? yoksa boşuna uğraştırma beni ;D ;D

VitaEsMorte' Alıntı:
Hani öyle konuşuyorsun ki çamurda yaşayan su aygırlarıyız sanki biz :D Yerim çamuru sana birşey olmasın yiğidim ;D

Deep' Alıntı:
sen bu tamponu ve farları niçin istiyorsun? araziye girme niyetin var mı? yoksa boşuna uğraştırma beni ;D ;D

Araziye girme niyetimiz var da bu hergün çamur banyosu yapacağız anlamına gelmiyor tabi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri