Yükseltme - Lift Kit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,904
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Yükseltme - Lift Kit

Yeni jantlarla bir foto çekip yollarim baya iyi görünüyor çamur da ve derin kardada müthiş. kürek kürek çamur atıyor ama üzerinde gram çamur yok hepsini tahliye etmiş.

Yavuz abi, benim araçta fren hortumları da aşağıya alındı, ayrıca amortisörlerin de bağlantı noktası aşağıya alındı, özellikle amortisörlerin aşağıya alınması gerekliymiş, senin araçta bunlar yapıldı mı?

Deep' Alıntı:
Yavuz abi, benim araçta fren hortumları da aşağıya alındı, ayrıca amortisörlerin de bağlantı noktası aşağıya alındı, özellikle amortisörlerin aşağıya alınması gerekliymiş, senin araçta bunlar yapıldı mı?

+2 procomp es 9000 amortisör almıştım , arkadan birini kopardım, +4 inch aldım ama gelene kadar eski amortisörlere 4 inch çivi yaptırdım baktım gayet iyi duruyor yenilerini hiç takmadım önde procomp lar var arkada çivili orjinal amortisörler, fren hotumlarım zaten uzundu yenilemey gerek lamadı.

amortisör koparma olayı demek ki, sıkı off-road yapan biri için kaçınılmaz oluyor, araçlarını yükseltecek olan arkadaşlar bunu dikkate alsınlar bence, V8 lerde fren hortumu uzun mu yapılmış yani? belki de eski sahibi uzatmıştı

Deep' Alıntı:
amortisör koparma olayı demek ki, sıkı off-road yapan biri için kaçınılmaz oluyor, araçlarını yükseltecek olan arkadaşlar bunu dikkate alsınlar bence, V8 lerde fren hortumu uzun mu yapılmış yani? belki de eski sahibi uzatmıştı

hortumları sanıyorum eski sahibi uzatmış, amotisör koparma bana mahsus bişey, 1000 amortisörde 1 tane üretim hatalı vardır ben gider onu bulurum, büyük marketlere gittiğimizde bizimkiler market arabasını benim seçmeme izin vermezler , nerde yamuk giden tekeri sıkışan market arabası var binlerce arabanın içinden seçer çıkarırım. ;D

netekim benim koparttığım amortisörde kaynak hatası olduğunu pro-comp onayladı bana yenisini yolladı.

benim amortisörün markası da OLD MAN EMU nitro charge modeli, Avustralya malı imiş, bu amortisör hakkında bilgi sahibi olan var mı?

discovery-V8' Alıntı:
hortumları sanıyorum eski sahibi uzatmış, amotisör koparma bana mahsus bişey, 1000 amortisörde 1 tane üretim hatalı vardır ben gider onu bulurum, büyük marketlere gittiğimizde bizimkiler market arabasını benim seçmeme izin vermezler , nerde yamuk giden tekeri sıkışan market arabası var binlerce arabanın içinden seçer çıkarırım. ;D

netekim benim koparttığım amortisörde kaynak hatası olduğunu pro-comp onayladı bana yenisini yolladı.

Şanslıymışsın abi torpil yok değil mi? Amortisörün geri alınıp yenisi verilmesi konusunda! ??? :smiley:

unimog-cu in mystery' Alıntı:
Şanslıymışsın abi torpil yok değil mi? Amortisörün geri alınıp yenisi verilmesi konusunda! ??? :smiley:

Serdar Yok torpil falan , Anıl otoya fotoları yolladım onlarda ingiltereye bildirdiler anında bana bir çift takdim edildi. Benim hatam olcak bir durum olsaydi hoplama zıplama askıda kalma vb. zaten foto yollamazdım, ama düz yolda giderken koptu meret, o yüzden fotolarını çekip gönderdim.

Bu aractaki yükseltme +4" olsa gerek

disco.jpg

Çamurluk bayağı tıraşlanmış

disco1_2.jpg

Evet dökün bakalım eteklerinizdeki taşları ;D Aracı bu hale getirmenin bedeli nedir? Hem maddi hem manevi olarak ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri