Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,501

Karavanımla çocuklu kamplara gittiğimde müziğim ve kulaklıklarımla rahatlarım bazen. Karavanımın etrafında dönen, oyun oynayan çocukların çıkardıkları gürültü bazen yıpratıcı olur. Yine de çocuklara kızmam, onlara bir şey demem, kulaklıklarımı takar rahatlarım biraz...

Dostlar ve dost kalanlar,
Sadece insana değil, doğaya, kaplumbağaya, karıncaya, ağaca ve cümle yaratılmışlara dost olanlar.
Sevgili doğasever, gezisever dostlarım.
Hepinize iyi geceler...

Bugün Güçlü ile Sanayii'ye gittik yine. Ustası camdaki bantları söktü. Camı sildi. Son kontrollerini yaptı. Sonrasında arabaya bakan Can Oto Ford Murat Usta'ya gidip aracın sıvılarına baktırdım. Direksiyon yağı eksilmiş onu koyduk. Sonra birkaç yere uğrayıp eve geldik. Bu arada araca 500TL Mazot aldım. Çeyrek depodan az fazla yükseldi ibre. İçimdeki boşluk beni ürpertti :smiley: Güçlü'yü park yerine çekip bıraktık. Bundan sonra Kentkart ile gezeceğim.

Benim Tourneo'm (Güçlü) 750 KG'lık karavanımı rahatlıkla çekiyor. Aracım 1.8 Turbodizel'dir. Ben daha güçlü bir araç alacak olsam bu sefer belki yakıt gibi, vergi gibi maliyetler artacak. Oysa benim çekme karavanım bana yetmektedir. Daha uzun yıllar bu takım taklavatla karavancılık yapabilirim.

Karavanıma bu yıl çeşitli donanımlar ekledim ve daha bunları deneme fırsatı bile bulamadım. Kamp ücretinin makul olduğu bir yerde karavanımla kamp yapmak istiyorum.
Kamp yeri fiyatlarında fahiş artış beni otel tatili yapmaya teşvik ediyor. Ama hala gidilebilecek uygun fiyatlı kamp alanları da var.
Özellikle Deniz konusu olmazsa olmazınız değilse seçenekler artar. Ben yeşillik yüksek ve serin yerleri, Küçük kasaba hatta köyleri de severim. Buna uygun bazı yerler biliyorum. Uygun bir fiyat öderken karavanımla istediğim gibi özgürce başbaşa kalabileceğim kamplar...
Zaman içinde kendime bir de bahçecik alacağım inşallah. Allah kısmet ederse tabii...

atelaj.jpg

Bu yıl da yola çıkarız inşallah, Yollar bizi çağırıyooor!...
Eski zamanlardan bir foto.

Yücel hocam yazılarınızı keyifle okuyorum. Kitap okumayı seven birisiniz, hiç ebook reader ları düşündünüz mü? Ben çocukken çok okuyordum deliler gibi nerede ne bulsam ayırt etmeden okurdum ancak sonra büyüdükçe kafa gereksiz şeylerle dolup taştıkça kitaplardan da uzaklaştım. Ancak sonra bir tane ebook okuyucu edindim, ve ondan sonra da okuma alışkanlığım bir hayli gelişti... Siz zaten halihazırda okuyorsunuz da, büyük rahatlık ufacık şeye ömrünüz boyunca okusanız bitiremeyeceğiniz kadar kitap sığıyor... Bi önereyim dedim belki uzaksanız bilmediğiniz bir cihaz ise diye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR