Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,524
Yücel hocam yazılarınızı keyifle okuyorum. Kitap okumayı seven birisiniz, hiç ebook reader ları düşündünüz mü? Ben çocukken çok okuyordum deliler gibi nerede ne bulsam ayırt etmeden okurdum ancak sonra büyüdükçe kafa gereksiz şeylerle dolup taştıkça kitaplardan da uzaklaştım. Ancak sonra bir tane ebook okuyucu edindim, ve ondan sonra da okuma alışkanlığım bir hayli gelişti... Siz zaten halihazırda okuyorsunuz da, büyük rahatlık ufacık şeye ömrünüz boyunca okusanız bitiremeyeceğiniz kadar kitap sığıyor... Bi önereyim dedim belki uzaksanız bilmediğiniz bir cihaz ise diye...
Çok teşekkür ederim. Ben kağıt kokusu ve sayfa hissiyatını seviyorum. Tabletimden bazı şeyler okudum geçmişte ama onlardan kitap zevkimi pek alamadım. Işık zamanla gözlerimi de kamaştırıyor, Bende astigmat var. Bu yüzden aynı zamanda gerekmedikçe gece araba sürmem. Kitap okuyucu cihazlar ilgimi çeker ve e-kitaplar ilgi alanımdadır. Ama dediğim gibi sayfaların ışıltısı, kağıdın kokusu ve kitabın verdiği his bambaşka bende...

Merhaba, Bugün Belediye Otobüsü ile Demetevler'e gittim ve yeni gelen bir kitap siparişimi oradaki Vestel Mağazasından aldım. Yeni bir Selçuk Altun kitabı geldi. Bir de okuyup ablama verdiğim semerkanttan bir tane daha aldım. Bu kitap mutlaka kütüphanemde bulunmalı. Hem belki arada yine okurum bu başyapıtı.

Sonuç itibarıyla iftira ederek de bir halt edemiyorlar. Ben zaten dilediğim gibi oldum ve yaşadım. Farklı olmasını isteyebileceğim tek şey eşimin atanmış olması olurdu. Eşim atanamadığı için olmamız gereken sosyo ekonomik düzeyin altında yaşamaya çalıştık yıllarca. Yine de kimseye ne mecburduk ne de kimseden bir şey istedik. Kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gittik. Sonra da zaten boşandık. Geçmişe dönük bir pişmanlığım yok. Kamplarımın hepsini de çok severek ve isteyerek yaptım ve birlikte mutlu olan kampçılarımın mutluluğuyla hep mutlu oldum. Bence hoş kamplardı. Zaten bu işi yapamıyor olsam bana böyle saldırmazlardı. Elbette çok başarılıydım. Bu çok net.

Güçlü'de yapılmasını istediğim ufak tefek işler var. Daha iyi bir iç ışıklandırma, Ekstradan bir çakmak çıkışı olabilir. Aracın ön koltuğundan şarj zor oluyor. Bunlar için Önal Karavan'ı bir ziyaret edeceğiz. (Müsait bir zamanda artık.)

Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı yeniden yazamam,
Çaldığımı baştan çalamam,
Bir daha geri dönemem
Akıyorsa gözyaşım kurumasın,
Coşup seven gönlümse durmasın,
Dost bildik anılarım çağırmasın,
Bir daha geri dönemem
Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız bayramdı
Bir umuttu yaşatan insanı
Aldım elime sazımı
Yine aşınca çayın suyu boyunu
Belki yeniden karşıma çıkacaksın
Göz göze durup bakınca
Göreceğiz,
Neyiz ve nerelerdeyiz,
Bilemiyoruz
Şimdi
Sözlerimi geri alamam
Yazdığımı yeniden yazamam
Çaldığımı baştan çalamam
Bir daha geri dönemem
Akıyorsa göz yaşım kurumasın
Coşup seven gönlümse durmasın
Dost bildik anılar çağırmasın
Bir daha geri dönemem
Hiçbir kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız bayramdır
Bir umuttu yaşatan insanı
Aldım elime sazımı
Yine aşınca çayın suyu boyunu
Belki yeniden karşıma çıkacaksın
Göz göze durup bakınca göreceğiz
Neyiz ve nelerdeyiz
Bilemiyoruz
Şimdi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR