Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,172

Sağlığınız açısından endişelendik Yücel Hocam ama şükür birşeyiniz yokmuş fakat sizin de dediğiniz gibi kilo vermeniz şart gözüküyor.

Yücel bey geçmiş olsun.
Eklemleri ve kasları çok zorlamadan uzun yürüyüşler kadar yararlı bir şey yok. En doğal ve en çok organa hitap eden en yararlı faaliyet yürümek.
Şifa dilerim.

Bugün Güçlü'yü cıbıcıbı yapmak için Oto yıkamacı aradık, Ankara'nın yarısını dolaştık. Hepsi 2-2.5 saat dedi. Ücret olarak da 180-200. Bir türlü uygun bir yer bulamadık. Belki de Cumartesi olduğundan böyle kalabalıktı. Neyse Güçlü'mü yıkatmadan Biramı alıp evime geldim...

Bugün de Çekme karavan keyfimi yaptıktan sonra gelip motosikletimi bir tur gezmeye çıkardım. Kış da olsa bugün güzel bir gündü. Motosikletimle üşümeden gezdim.
Çekme karavan, motokaravan, motosiklet... Sırasıyla hepsiyle ilgilenmeye çalışıyorum...

Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR