yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bu da yürüyüşüm esnasında çektiğim bir kare...
Kademeli olarak artırarak 7-8 kmyi bulmak lazım hocam ayrıca kaloriyi azaltıp protein ağırlıklı olarak beslenirsen problemi çözersin. Birde günlük 3 lt su . Protein kas kaybını önlemek için gerekli .Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.
Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.
Yok. Ben kuru fasulye ve nohutu ıslatmıyorum. Düdüklü ile pişirmede buna gerek yok.Hocam dün geceden ıslatmadınız mi?
Gazı çıksın diye islatılır hocam, düdüklü tencere pişirme süresini azaltır.Yok. Ben kuru fasulye ve nohutu ıslatmıyorum. Düdüklü ile pişirmede buna gerek yok.
İyi geceler...Iyı geceler Yucel hocam...