Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,604
IMG_20230219_150520_066.jpg

Bu da yürüyüşüm esnasında çektiğim bir kare...

Efessssss'imi çakarım, Keyfime bakarım.
Yarın okul var, Efes'i fazla kaçırma Yücel Hoca.
Yarın sadece sıkıcı bir toplantım var.
Öğretmen kurulları her zaman sıkıcıdır.
Ama onun için kıçımı kaldırıp okula gideceğim yine de tabii.
Ütümü bilem yaptım. Okulumu özledim.
Bakalım misafir öğrencimiz olacak mı?
Köyümüze gelen aileler olduğunu muhtardan duymuştum.
Depremzede öğrencilerim de olabilir...
Onlar için her zamankinden bile daha yumuşak bir öğretmen olmalıyım.
Depremi çözemesek de biz de sevgimizi yükseltiriz.
Sevgiyle...

Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.
Kademeli olarak artırarak 7-8 kmyi bulmak lazım hocam ayrıca kaloriyi azaltıp protein ağırlıklı olarak beslenirsen problemi çözersin. Birde günlük 3 lt su . Protein kas kaybını önlemek için gerekli .
Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

SON KONULAR

Geri