Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,822
IMG_20230816_174716_1.jpg

Yeni telefonumun TYPE-c hızlı şarjı var tamam iyi de telefonun yarı parası kadar yeni şarj cihazlarına, kablolarına, araç ve karavandaki şarj cihazı ve kablolara harcadık. Daha bir powerbank ihtiyacımız da var bakalım. Yeni telefon yeni şarj cihazları ve kabloları gerektirmesi pek de iyi olmuyor... Öte yandan hızlı şarj güzel özellik. Ona bir itirazım yok.

İstediğim gibi olurum da, yaşarım da...
Bana bununla da bir halt yapamadın.
Sen çevrende hiçkimseye saygısı ve sevgisi olmayan bir insansın.
Ama en çok da kendine saygın yok...
Benden uzak ol yeter.
Ben dostlarımla zaten mutluyum.

Bugün önce otobüs sonra metro ve sonra yine otobüs kullanarak Sokullu'ya gittim. Kediye ve Kaplumbike mamalarını verdim. Kedinin suyunu tazeledim. Sonra tam öğlen sıcağı girdiği için kendime bir çay demledim. Çayımı içtim sonra tekrar otobüse bindim Kızılay'a geldim ama hava o kadar sıcak ki, güneş sanki kavuruyor. Oralarda oyalanamadım hemen metroya binip demetevlere sonra da otobüsle evime geldim. Kendime A101'den gazoz aldım. Eve gelip gazozu bir içtim ki. Sonra da kendime yine çay demledim bu kez kendi evimde...

img959.jpg

Biz de çadırla başladık. Yıllarca otomobil ve çadırla gezdik. Karavan güzeldir ama çadır da güzeldir. Çadırla başlayan gençler zaman içerisinde donanımlarını geliştirip karavana geçebilirler.

Benim bu otomobilim kesinlikle gönlümde ayrı yeri olan bir araçtır. 1.7 Motoruyla beni Demirci'nin dağlarında hiç üzmedi. Çelebi'nin de ilk çekicisi oldu.

Eski günlerime bakıyorum da her zaman dolu dolu istediğim gibi yaşamışım hayatımı. Olması gereken de bu.

Gençler donanıma takılıp kalmayın. Çadırsa çadır veya içine yatak atacağınız bir panelvan olsun. Kampınızı yapın. Ateşin başında olun. Zamanla hepsi olur. Asla zevkiniz için borçlanmayın. Benden size bu ömrü kamplarda geçirmiş bir abinizden abi tavsiyesidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR