Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,553
Bu gecelik de bizden bu kadar,
Uyku düzenim çok bozuldu, Yakında biraz düzeltmek lazım gelecek ki, Gün (Günışığı) içinde gezip fotoğraf çekmeye azıcık zaman bulabilelim...
Neyse o da olur inşallah...

Derslerde profesyonel makinaların özellikleri, ayarları vs işleniyor. Oysa ben cep telefonumdan fotoğraf çekmeyi seviyorum. Bazı ayarlar telefonda da mevcut, Beyaz dengesi, İso değeri gibi. Ama ben bunları da zaten otomatik kullanıyorum.

Ama videolarda bu değerlere özellikle de beyaz dengesine manual kontrol edilerek daha iyi fotoğraf çekilebileceği söylenmekte...
Çok gerekmedikçe kendime pahalı bir makine alamayacağım. Cep telefonumla idare etmeyi düşünüyorum. Zaten bu bir hobi olduğundan önemli olan benim sevgim ve ilgim. Ben böyle düşünüyorum.

Cep telefonları sürekli değişiyor. Yeni telefona geçmek istedim. Eski simkart büyük geldi. Nano simkart olması gerekiyormuş. Simkart kesilerek de yapılıyor ama ben hazırını alacağım. Bu yüzden yeni telefona geçemedim daha...

Son düzenleme:

Cep telefonu değiştiriyorum. Google bu işi epey kolaylaştırsa da yine de baya bir uğraşmam gerekti. Neyse en sonunda uygulamaları kendi istediğim şekilde ayarlayabildim. Ama Sürat kargo hafıza kartımızı getiremediği için ben de telefoncuya daha gitmedim ve şu an telefondaki ayarlamalar hatsız yapıldı. Bütün istediğim uygulamalar taşındı ve çalışıyor ancak telefon özelliği halen yok. Bakalım sürat kargo gelebilirse...

Benim fotoğraf çekmem için uzak ve pahalı yerlere gitmeme gerek yok. Basit bir çiçek veya böcek fotoğrafı beni mutlu etmeye yetiyor.
Önümüzdeki günlerde Ankara içerisinde fotoğraf gezilerine çıkmak istiyorum. Hep yürüyüp geçtiğim yollarda da çekeceğim bazı bilinen parkları da gezeceğim. Bu gezileri kentkartla yapacağım ve sadece telefon kullanacağım. Bu iş beni en az bir yere gitmiş kadar mutlu edecek çünkü bu geziyi uzun zamandır planlamaktayım. Bazı fotoğraflarımı forumda paylaşamazsam diye beni instagram hesabımdan takip ederseniz çok mutlu olurum.

Ben fotoğraflarımı basmayacağımdan çok yüksek çözünürlüklü fotoğraflara ihtiyacım yok. Telefonum 50MP çekebiliyor ama ben bu kadar büyük bir değer kullanmayacağım muhtemelen...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR