Evimde çok sayıda okunmuş kitabım var. Belki bu kitaplardan bazılarını satarım. Çünkü bir daha okuyacağım yok. Eğer köyde yaşarsam evi kitaplıklarla doldurmayacağım. Kitapçıdan bir tane kitap alıp işim bitince başka birinin yararlanması için o bir, iki yada üç kitap en fazla satacağım gitsin. Tabii bunun için Gölbaşı'na gitmem gerekiyor. Benim 1+1 fakir lojmanımda o kadar sıra sıra kitaplıklar dizecek kadar yer yok. Okulun kütüphanesi de var ama ağzına kadar kitap dolu. Bazıları da çocukların okumayacağı türde kitaplar, cilt cilt ansiklopediler falan. Ama okulun kitaplığından ben de bir şeyler okumak için zaman zaman faydalanıyorum. Okul kütüphanesinin kusuru pek güncel olmaması. Bir de okunacak o kadar çok şey var ki, artık aralarından seçip en azından nitelikli okumalar yapmak lazım. Ben daha çok keyif için sevdiğim yazarları okurum. Kendimi zor şeylere zorlamıyorum. Bunu yapmaya gerek yok. En fazla biraz edebiyat takip eder birisi olabilirim. Bu zamandan sonra bir edebiyatçı olamam herhalde. Bir yazar da olabileceğimi düşünmüyorum. Bende birtakım hayali dünyalar yaratma istibdatı yok. Yazdığım şeyler basit şeyler. Yine de yazmaya devam etmem lazım bir şekilde. Kimse okumuyor olsa da...