yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
İzmir'deyken evimde kullandığım klimayı Karagedik'e monte ettiriyorum. Bu sayede ısınma daha kolaylaşacak umuyorum.
Köye temelli yerleşmeye karar verdim. Yenimahalle'deki evi kapatacağım. Eşyaları depolatacağım. Ve artık sürekli Karagedik'te yaşayacağım.
Ben de öyle düşünüyorum. Angara'ya canım istediğinde giderim.Bence isabetli bir karar hocam. Kiraya vereceğin parayı yeni karavan için köşeye atarsın. Altında güçlü olduğu sürece sana her yer Angara
Bence yer varsa birde bahçe yap domates salatalık biber yeşillik vs çok iyi olurKöydeki sahipsiz köpeklere zaten bakıyorum ama yine de daha bir farklı sahipleneceğim o canları...
Yok öyle bir bahçe malesef... Bu arada Angara'daki evime yaşantıma yine kıyamıyorum. Sürekli köyde olmak sıkabilir beni. Bu yüzden Angara'daki ev ve iki evli yaşama devam şimdilik kararı aldım.Bence yer varsa birde bahçe yap domates salatalık biber yeşillik vs çok iyi olur
30-40 metrekare yeter bahçe için sana o kadarda yok ise yapacak bir şey yokYok öyle bir bahçe malesef... Bu arada Angara'daki evime yaşantıma yine kıyamıyorum. Sürekli köyde olmak sıkabilir beni. Bu yüzden Angara'daki ev ve iki evli yaşama devam şimdilik kararı aldım.
Malesef okulun kullanım alanı var. Ayrı bir bahçe yok. Orada da herkes girer koruyamam. Zaten okulda inekler geziyor...30-40 metrekare yeter bahçe için sana o kadarda yok ise yapacak bir şey yok
o daha kolay bence ama bırakıp gidemezsinAslında ben esas Tavuk hastasıyım. Bir kümes yapabilsem ne güzel olurdu.