Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,407

Bu gece de siz değerli kampçı dostlarımdan uyumak için
Ayrılıyorum.
Karşımıza sorunlar çıkarsa,
Sevgimizi yükseltiriz.
Ama o sorunları bir şekilde aşarız...
Biz kampçı dostlarız.

Böylelikle artık Ulusal Kamp Karavan Federasyonuna da destek veriyorum bir sivil toplum gönüllüsü olarak. Hoş üyeleri değilken de kendilerini sıkı takip ediyordum. Bu ülke için bir şeyler yapan veya yapmak isteyen herkese destek olurum.

Kime ne ulan benim özgür hayatımdan! Haysiyetsiz tospağalar! Elbette istediğim gibi oldum ve yaşadım hayatımı. Hala da özgür ve doludizgin yaşıyorum. Değişen bir şey yok bende...

Sarı siteyi uygun fiyatlı motokaravanları inceledim. Yine keseye uygun bir şey yok. Benim Güçlü'm bana bir miktar kampervanlık yapıyor. Onunla tuvaleti olan yerlerde rahatlıkla konaklıyorum. Uzun tatiller zaten çekme karavanla gidilecek. Güçlü hızlı haftasonu kampları için ideal şimdilik. Aynı takımla yola devam bakalım...

Sarı siteyi uygun fiyatlı motokaravanları inceledim. Yine keseye uygun bir şey yok. Benim Güçlü'm bana bir miktar kampervanlık yapıyor. Onunla tuvaleti olan yerlerde rahatlıkla konaklıyorum. Uzun tatiller zaten çekme karavanla gidilecek. Güçlü hızlı haftasonu kampları için ideal şimdilik. Aynı takımla yola devam bakalım...
Yücel Hocam sen çekmeyi kendin yaptın kamperide yaparsın bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri