Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,723

Sağlığınız açısından endişelendik Yücel Hocam ama şükür birşeyiniz yokmuş fakat sizin de dediğiniz gibi kilo vermeniz şart gözüküyor.

Yücel bey geçmiş olsun.
Eklemleri ve kasları çok zorlamadan uzun yürüyüşler kadar yararlı bir şey yok. En doğal ve en çok organa hitap eden en yararlı faaliyet yürümek.
Şifa dilerim.

Bugün Güçlü'yü cıbıcıbı yapmak için Oto yıkamacı aradık, Ankara'nın yarısını dolaştık. Hepsi 2-2.5 saat dedi. Ücret olarak da 180-200. Bir türlü uygun bir yer bulamadık. Belki de Cumartesi olduğundan böyle kalabalıktı. Neyse Güçlü'mü yıkatmadan Biramı alıp evime geldim...

Bugün de Çekme karavan keyfimi yaptıktan sonra gelip motosikletimi bir tur gezmeye çıkardım. Kış da olsa bugün güzel bir gündü. Motosikletimle üşümeden gezdim.
Çekme karavan, motokaravan, motosiklet... Sırasıyla hepsiyle ilgilenmeye çalışıyorum...

Bugün hava güneşli ve güzel. Komşularımın hepsiyle yaptığım yürüyüş esnasında karşılaştım. Herkes dışarı çıkmış. Bende 1,63KM lik bir parkurda yürüdüm. Yürüyüşüm yarım saat sürdü. Bundan böyle her gün yürüyüşlere çıkmaya çalışacağım. Daha çok hareket etmem ve daha az kalori almam gerekiyor... Duruma göre günde birkaç sefer de yürüyebilirim veya parkurumu iki kere yürüyebilir veya yürüdüğüm parkuru uzatabilirim.