Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 265,882

İşte istediğim gibi olduğum ve dilediğim gibi yaşadığım, Dedikoducu aşağılık adamların bana hiçbir halt yapamadıkları bir gün daha...

Evet artık akü kapasitemizi 135 Ampere çıkarttık. Geceyi aklımda akü olmadan geçirmek istiyorum rahat rahat. Tabii bir de gece ikide araba çalıştırmadan.

Aslında benim aracım tam manasıyla karavan değil. Bir kamplı etkinlik aracı. Ben de kampçı bir gezginim. Ona herkesin mikro kamperlerine karavan demesi nedeniyle bazen karavan da diyorum. Ama bana kalırsa gerçek bir karavanda tam boy mutfak ve tuvalet mutlaka bulunmalı.

Benim mini kamplı etkinlik aracım şehiriçinde çok iyidir. Onu gerçek bir karavanla değiştiremememin nedeni bu şehiriçi kullanımlarımın da önemli bir yer teşkil etmesidir. Benim bir karavana değil, çok yönlü bir araca ihtiyacım var. Bu araç Güçlü'dür. O bu soruna benim yaklaşımımı teşkil eder. Kamp yapmak benim zevkim ve amacım olan edimdir. Dolayısıyla ben bir kampçı gezginim. Özgürce istediğim etkinliklere gider ve aracımla gezer eğlenirim.