Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 265,420

Bugün hava yağmurlu, Fotoğraf için ışık çok uygun değil. Bu nedenle Fotoğraf çekmeye çıkmıyorum. Evdeyim. Kitap okuyarak değerlendireceğim günümü...

Dilediğim gibi oluram ve yaşaram... Miss gibi biramı yudumluyorum. Ohh!.. Hangi oçocuğuna neymiş benim günahımdan, sevabımdan?

Bugün ilk defa kaloriferler yandı... Ee artık kış geliyor yavaştan...
Zaten Güçlü'nün lastikleri de değiştik... Kışa hazırız...

İstediğim gibi farklı olurum. Bana bununla eziyet etmeye çalışanlarla da sonuçta hiçbir halt yapamadılar. İstediğim gibi özgür oldum. Dilediğim gibi yaşadım. Hala daha da tam olarak dilediğim gibi yaşıyorum.

Bugün dedim ki kendime eğer İzmir'de olsam kesin şimdi motoruma atlar Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne giderdim. Ahh İzmir sen ne güzel şehirsin!...

Bugün Güçlü ile geziye çıkayım dedim ama biliyorum ki yakıt çok tutacak. Sonra vazgeçtim bir şekilde. Akşamüstü Mobidik'imle çıktım bu sefer. Güzeeeelce bir dolaştım Angara caddelerinde. Bu motosikletle gezmeyi seviyorum.

Hem gezilerimde hem de başka zamanlarda okuyarak vakit geçirmek için Kitapyurdu E-kitap'a üye oldum. Ayrıce bir de 3 metrelik çakmaklık uzatması sipariş ettim arabaya. Bu da Güçlü'nün içerisinde cep telefonuyla vakit geçirmeyi kolaylaştıracağını umuyorum.

Benim gezilerimde temel vakit geçirme aracım mobil telefonum. Vakit geçirmek için zaten iyi seçenekler sunuyordu ama şimdi Kitapyurdu E-Kitap'a da üye oldum ayda sadece 20TL.