Hayatta kimseye bir haksızlık etmedim. Eşimden de gönlünü kırmadan anlaşarak ayrıldım. Başka kimseye de kötü bir sözler kullanmak istemem aslında kimseyle aramda bir mesele olduğu yok. Ama benim de istediğim gibi özgür yaşamaya herkes kadar hakkım var.
Bence herkes de bu medeni isteği anlayabilir. Özel hayatıma saygı istiyorum. Kamplara gittiğimde bekarım diye ayrımcılığa uğramamak istiyorum mesela. Birtakım insanların bana özel konulara saygı göstermesini bekliyorum. Arkamdan fısırdaşmamalarını bekliyorum. İstediğim gibi olmaya ve yaşamaya hakkım var. Herkesin de bunu bilmesini istiyorum. Bilmem ki çok mu şey istiyorum?
Biz her zaman, her yerde iyi bir kampçı olmaya çalıştık. Eski eşim bu konuda çok gayretliydi. Aslında benim seçtiğim bu yaşam biçimine yıllarca uyum sağlamıştır. Kendisi çok iyi bir eşti. Yıllarca birlikte böyle gezdik. Ama malesef sonumuz ayrılıkmış. Ayrılmak yine de bizi kötü insanlar yapmaz. Anlaşarak ayrıldık. Birlikte yürüyeceğimiz yol bu kadarmış. Kısmet işte...
Arabalı kampçılık yıllarca yaptım, Bu hobiyi her zaman çok sevdim. Yine de yaparım istersem.