Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 289,204

Etiketler



Bu haftasonu Mobidik ile Solo Kurtboğazı'na derneğimizin etkinliğine süreceğim.
Orada günübirlik bir arkadaşın yanına takılmayı planlıyorum.
Bizim çok paramız olmasa da kampçı arkadaşlarımız var.
Onlar bizim onurumuzu kırmadan bizi misafir ederler...
Biz ayrılık gayrılık çıkarmaya değil,
Gönüller yapmaya geldik...
 










Karagedik'ten sevgilerle...

Bugün de Güçlü ile işime gücüme geldim çok şükür. Bugün yağmur ihtimali nedeniyle aracımla geldim. Köpekler konusu da var tabii. Hala korkuyorum köpekler bir şey yapar diye..
 

Karagedik'ten sevgilerle...

Bugün de Güçlü ile işime gücüme geldim çok şükür. Bugün yağmur ihtimali nedeniyle aracımla geldim. Köpekler konusu da var tabii. Hala korkuyorum köpekler bir şey yapar diye..
Hocam senin motorsiklete de böyle bir donanım şart. :smiley:

TERMINATOR
 


Hayatımın bir döneminde bazı insanlar için yaptığım onca iyiliği gün olup koskoca bir yazıklar olsun demek için yapmışım.
Yüzüme gülenlerin arkamdan çevirdikleri filmler çok başkaymış.
Böylelerini de tanıdık...
 

Ama genel manada herkese iyilikle yaklaşılması gerektiğine inanıyorum. Yoksa bu hayat çekilmezdi bee!...
İyiydik, iyi yerlerde iyi insanlarla birlikteydik. Birlikteliklerimiz bizi sonrasında üzdüler ama birlikteyken mutluyduk biz. Eşittik ve mutluyduk. Demek ki gerçek barış halen mümkün.
Şimdilerde yine birlikte olduğum insanlar var. Kimse beni bir şey olmakla suçlamıyor. Bu tip bir manyaklık sadece bazılarına özgü bir davranış sanırım. Toplumda farklı bir özgür cinsel tercihiniz olabileceğinizin ihtimaline bile şiddetle saldırı aracı olarak kullanmak üzere sarılacak bir güruh var. Bu tip insanlar yüzünden üzüldüm. Oysa ortada bir şey olduğu da yok. Herkes gibi gittim kampımı yapıp döndüm. İnsanları anlayamıyorum. Bu kadar nefret neden? Sevmek varken?
 
Son düzenleme:



Arkadaşlarıyla gidip kamp yapmayı, yemeği içmeyi, türküler söylemeyi seven bir insanım. Bu kadar. Bunun ötesi de kimseyi ilgilendirmez zaten... Ama varsa bir derdiniz benimle atlayın gelin konuşalım. Emin olun ortada çözülmeyecek bir şey olduğu yok. Bizim yerimiz belli...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,213
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst