HOCAM KOLAYLIKLAR güzel hatıralar bu sabah yol üzerinde belediyenin tesisis var 4 moto karavan aprk etmişti ben işe gelirken onlara imreniyoruz
Bilemiyorum. Eskişehir'de konaklama yapabilirim. Bakalım.Hocam siz akşama Mudanya'ya varırsınız, öyle gözüküyor.
Gürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocamBilemiyorum. Eskişehir'de konaklama yapabilirim. Bakalım.
Öğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor beyGürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocam
Geçtim hocam, kusura bakma. Başka zaman inşallah...Gürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocam
Hahaha! Doktoru masrafa sokmayınnn!..Öğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor bey
HOCAM DEVAM EDERSEN AKŞAM YEMEĞİN BİZDENHahaha! Doktoru masrafa sokmayınnn!..
Tabiki de ısmarlarım,dönüşte denk gelirse, hayırlı yolculuklarÖğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor bey
Edemeyeceğim. Mazota ayırabileceğim maksimum tutarı harcıyorum Gel-Git... Zaten araçta konaklama da yapmadım. Otelde kalıyorum. Malesef benim menzilim bu kadar...HOCAM DEVAM EDERSEN AKŞAM YEMEĞİN BİZDEN
Teşekkürler. Yemiş gibi sevindim.Tabiki de ısmarlarım,dönüşte denk gelirse, hayırlı yolculuklar