Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,593

Etiketler
Opetlerde kamyoncularla komşu olduğum konaklamaları pek seviyorum. Benim de onlar gibi küçücük bir iç alanım var. Ama benim içim içime sığmaz da bazen. Kışın campervanla gezi yapmam sıkıntılı oluyor. Kapıya değen ayaklarım kaportadan soğuk çekiyor. Bu nedenle bu kış Güçlü ile içinde konaklayarak gezi yapmayacağım.

Sabah erken kalktım, Hacıbektaş, Avanos, Göreme ve Ortahisar'ı gezdim. Kaya kampta kalayım dedim ama sonra vazgeçtim. Şimdi Nevşehir'de kahve keyfi yapıyorum. Birazdan Aksaray'a doğru yola çıkacağım.

Ahh şu öğretmenevlerinde sadece hak edenler kalsaydı, Çok gezerdim o zaman... Şimdi kampervanla gezince yakıt maliyeti sıkıntısı oluyor, Motosikletle gezince de konaklama maliyeti sıkıntısı var... Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık...

Ama insan benzincide gerçekten gezmenin ne kadar pahalı bir uğraşı olduğunu dan dan diye anlıyor valla. Yine de bugünümüze şükür diyelim. Ama yakıt gerçekten çok pahalandı.

IMG_20220828_132644_194.jpg

Mobidikle Pazar Gezmesi...

Tek başıma çıktığım yollarda çadırda uyumak iyi cesaretti. Şimdilerde bu bana daha tehlikeli geliyor. Motosiklet yakıtın ucuz olmasını sağlıyor ama konaklama sorununa çare yok. Mecburen kampervan ile daha uzun gezilere çıkabilecek şekilde evrileceğiz. Bunun için gereken şey kıştan birazcık para biriktirmek ama zaten limitlerde yaşarken bunu da nasıl yapacağız bilemiyorum. Evet bu sene yaz sezonu gezilerimiz bu kadarcık yapabildik. Yine de mutlu olduk, yollardaydık, gezdik. Bu sene hiç, hiç görmediğimiz bir yer görmedik. Yaşlandıkça paslanıyoruz. Sağlık sorunları da artıyor. Gençken gezmek en güzeli gençler gezebiliyorken gezin... Bu saçları biz değirmende ağartmadık. Gezdik. Daha da gezecem ömrüm yeterse. Ama daha önce gördüğüm yerlere tekrar gidesim var daha çok nedense...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR