Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 308,298

Etiketler
Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.

Daha önce de dinlediğim Şeker Portakalı romanının kitabını da getirtiyorum. Dinlemek okumak gibi değil hiçbir zaman. Gerçekten okumak ayrı bir keyif...

Şeker Portakalı, Brezilyalı yazar José Mauro de Vasconcelos'un tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran 1968 tarihli dram ve çocukluk romanıdır. Brezilya'nın Minas Gerais bölgesinde yaşayan fakir bir ailenin beş yaşındaki oğlu olan ve hayal gücü çok gelişmiş olan Zeze adlı bir çocuğun başından geçenleri konu edinir. Vikipedi

Bu haftasonunu kendime kitap okuma haftasonu ilan ettim. Sokaklar buzz gibi soğukken, evimde özgürce kitap okuyacağım. Herkese güzel bir Cumartesi gününde sevgiler...

Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.
Aslında benim de satmak zaman zaman aklıma geliyor, lakin karavanın varlığı da insana kendini iyi hissettiren bir şey bence...

Aslında elimde uzadıkça uzayan, Bir türlü beni sarmayan şu kitabı yarım bıraktım. Bazen yarım bırakmak gerekiyor...

Güçlü Kamyonet olduğu için altı aylık vergisi 388TL çıkmış. Ödeyecez artık napalım...
Karavanların vergileri daha yüksek çıkıyor.
Benim Güçlü'm bu konuda avantajlıymış.

SON KONULAR - FORUM