yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bizde aidat yıllık olarak ödenir. Derneğimizin yeni yılda aidatı 200tl. İsteyen 200 tl'ye Ficc onaylı CCI kartı alabilir. Bu kart çok geniş bir coğrafyada geçerli olduğu söyleniyor.Hocam, aidat mı? Yıllık ücret mi 200 TL?
Bizde aidat yıllık olarak ödenir. Derneğimizin yeni yılda aidatı 200tl. İsteyen 200 tl'ye Ficc onaylı CCI kartı alabilir. Bu kart çok geniş bir coğrafyada geçerli olduğu söyleniyor.Hocam, aidat mı? Yıllık ücret mi 200 TL?
Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.Çeken araç çok güçlü olsa bile yere tutunabilme gücüyle sınırlıdır. Bunun ötesinde motor gücü üretse de araç zaten patinaj çekecektir.
1.5 aracımla (Lada) istesem daha yıllarca gezerdim.
Bir kere dumlupınar rampasında yol çalışması yüzünden teke düşmüştü yol. Orada bire düşmek zorunda kaldım ve ikiye geçemedim. Kilometrelerce birinci viteste tırmanmak zorunda kaldım. Ancak ben ladama ekstra düğmeli fan taktırmıştım. Onu açtım ve hiç problemsiz etabı bitirdim.
Bir keresinde de yeni foça ve eski foça arasında bire kadar düşmek zorunda kalmıştım ama orası yüzde oniki eğimdi.
Birinci karavanım Çelebi içi boş 470 kg civarındaydı. İlk göz ağrım olan bu karavanla da çok anılarım vardır. Kendim yaptığım için her şeyini çok iyi bilirdim. Bu karavanla park ettiğim yerde ilgilenemedim ve elimden çıktı. (Aslında çalındı demem mümkün. Benim isteğim dışında akıllının birisi bu karavanı belediyenin çekip götürdüğü yerden sahiplenmiş) İşte böyle elden çıktı. O zaten tam olarak karavan konforu sunan bir model değildi, bir minikaravandı ve içinde mobilyası da yoktu. Her ne ise oldu bitti.
Benim Çekme karavan deneyimim on yılı buldu. Ama çok uzaklara da gitmiş değilim. Karda kışta kullanmamak lazım bana göre.
Zemin kuruysa hiçbir şeyden korkmayın derim.
Alana, satana hayırlı olsun inşallah...Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.
Aslında benim de satmak zaman zaman aklıma geliyor, lakin karavanın varlığı da insana kendini iyi hissettiren bir şey bence...Karavana veda zormuş hocam. Motokaravan yapma hevesiyle Güney maximi sattım ama giderken bir burukluk hissederek arkasından bir fotosunu aldım. İyi bir ailenin alması beni biraz rahatlattı.
Ben motokaravan yapmak için sattım hocam. Karavansız durmam hocam yaza kadar bu işi çözerim.Aslında benim de satmak zaman zaman aklıma geliyor, lakin karavanın varlığı da insana kendini iyi hissettiren bir şey bence...
Kolaylıklar dilerim.Ben motokaravan yapmak için sattım hocam. Karavansız durmam hocam yaza kadar bu işi çözerim.