İstediğim gibi olmaya ve dilediğim gibi yaşamaya, dilediğim gibi özgür yaşarken istediğim her kampa (veya etkinliğe) gitmeye hakkım var. Kimseden onurum açısından düşük bir durumda değilim veya böyle bir iş yapmıyorum. Ben kampçı ve karavancıyım. Bana yaptıkları ayıp tamamen kendi hataları ve pisliklerinden ibaret. Benim bir hatam veya en ufak bir kusurum olduğu yok. Ben tamamen olduğum gibiyim ve yalanla bana şöylesin böylesin diye hakaret eden yalancı namertten de zerre kadar korkum yok. İstersem aynen öyle de olurum ve hiçbir şey de yapamazsın bana, Yiyorsa yap şimdi hadi ne yapabiliyorsan da görelim artık... Elinde bir şey yokken yalan yere arkamdan iftira atmaktan, bana hakaret etmekten başka hiçbir şey yapmadın. Aradan 9 yıl geçti. Bugün ilan ediyorum ki sen adi, aşağılık bir adammışsın. Sadece yalancı olduğun için ve sana cevap veremeyen birine saldırdığın için değil. Aynı zamanda senin için, özün kalitesiz. Sen kalitesiz bir insansın. Aslında muhattap alıp da cevap vermeye dahi değmezsin. Oysa ben yüreğindeki sevginin kalitesi olan bir insanım. Bu kaliteyi insanlara davranışımda, gülüşümde, bakışımda, konuşmamda, oturup kalkışımda, taşımaya çalışıyorum. Yine tam da bu nedenle her şeye cevap veriyor olmak pek de doğru değil. Benim gönlümdeki kaliteyi bilen biliyor. Bu yüzden artık böyle saçmalıklarla uğraşmayacağım. Bu mesaj buraya bu konuyla ilgili yazdığım son mesaj olacak. Bundan sonra iddiaları olanların yanlarında kanıtları da olsun ki, kendilerini adam yerine koyup cevap verebilelim.
Benim kamp yaptığım herkes benim kamp arkadaşım olmuştur. Ben kamp arkadaşlarımı satmam. Arkalarından yalan konuşmam. Bende ne varsa açık ve yalın. İnsanların arkalarından asla yüzlerine konuşamayacağım şeyler konuşmadım.
Herkese sevgiler ve mutlu bayramlar...
Dünya'yı (ancak) sevgi kurtaracak.