Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,456
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

http://www.gowesty.com/ec_view_details.php?id=3310
Bu tip birseyi Turkiye'de bulabilir miyim arkadaslar?

Etiketler

İnsel, ucuz ölçüm cihazları var dijital, 2 problu. Onlardan biri fazlasıyla işini görür bence.
Bauhausta bile var.

http://urun.gittigidiyor.com/12-V-FANLI-OTO-SOBASI-ANINDA-SICAK-HAVA_W0QQidZZ25652007
bunun hakkında bilgisi olan var mı?

aslanahmet' Alıntı:
İnsel Hocam, verdiğin sitede araçların fiyatını görünce dudağım uçukladı :smiley:

Gercekten acayip fiyatlar. Kamper olarak uretilmis vwleri yurtdisindan gelip aliyorlar. Bu ulkede fiyatlar ucuz yani bir cennet. Ben sana baska linkler gondereyim. Cidden inanilmaz fiyatlar.
Serdar akuye baglamadan direk cakmaktan olcen bir alet ariyorum. Bahausta yok degil mi bu tip cakmaktan olcen bir sey?

kyaz75' Alıntı:
http://urun.gittigidiyor.com/12-V-FANLI-OTO-SOBASI-ANINDA-SICAK-HAVA_W0QQidZZ25652007
bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Almistim yaramaz. Tavsiye etmem. Kendini zor isitiyor.

aslanahmet' Alıntı:
Bir tane Arçelik seyahat tipi kettle aldım. 0.5 litrelik ve 600W.

[attachment=1]

http://www.sahibinden.com/arcelik_k-3309_seyahat_tipi_kettle_125-600w_bardak_hediyeli-33WQQaXQQ18589061WQQpXQQdisplayitem
Not: Ben Sirkeci'de bir spot mağazadan aldım.

Merhaba,
Arçelik seyahat tipi su ısıtıcı'yı Kozyatağı carrefour da buldum. 2X100 lük lipton poşet çayın yanında hediye olarak veriliyordu. 200 adet poşet çay+su ısıtıcı = 23,90 TL ilgilenen olursa....

Selamlar,

Ben kazık yemişim :smiley: pazarlıkla sadece su ıstıcıyı 23 TL ye aldım. Kenidim de iyi pazarlık yaptım zannettim. ;D

aslanahmet' Alıntı:
Ben kazık yemişim :smiley: pazarlıkla sadece su ıstıcıyı 23 TL ye aldım. Kenidim de iyi pazarlık yaptım zannettim. ;D

sirkeci-tahtakale-karaköy fiyat olarak piyasanın üstünde, son zamanlarda ucuza aldım dediğim herşeyin daha ucuzunu piyasalarda görmeye başladım :mad: :mad: :mad:

Uzmeyin Ahmet'i. :D
Birara bende ne alsam arkadaşlar ucuzunz alıp bana gosterıyorlardı...

Yok yok, Ahmet arkadaşımızı üzmek gibi bir niyetimiz yok.
Markette dolaşırken gördüm, Ahmet in yazdıkları aklıma geldi ve alayım dedim.

Selamlar,

İhtiyacı olanlar için Koçtaş'ta katlanır mangallardan var. Fiyatı 24 TL. Malzemesi çok iyi değil. Kutunun üzerine emaye kaplamalı fotoğrafı var. Ancak içi standart galvaniz.

Merhaba mangal olarak evlerde hurdaya çıkan evye medikallerde kullanılan taslar veya cetringlerde kullanılan çorba ve yemek taslarını
kullanabilirsiniz.Bunlara basit bir ayak yapınca çok kullanışlı oluyor.Katlanır olmadığı için karavanlarda yer sorun olabilir ama bunlar KROM
olduğu için yıllarca kullanırsınız.Ben eskiden normal saç mangallardan her sene bir tane eskitirken, hurdacıdan madikalcilerin kullandğı
eski bir tası mangala çevirdim 7-8 senedir kullanıyorum.(krom olduğunu anlamak için mıknatısla konrol edin tutmaması gerekir)

Üzülme Hakan, alınmış alınmıştır..Önemli olan ilk olarak almanın zevkini yaşamak.....Bırde 30 TL'lik bir ürünü daha ucuzunu bulmak, araştırma yapmak için 20 TL benzin yakıp 15 TL'ye bulup alırsanız ürün 35 TL'ye gelir..En ucuz alışveriş, en kolay yapılanıdır...

atiladi' Alıntı:
Üzülme Hakan, alınmış alınmıştır..Önemli olan ilk olarak almanın zevkini yaşamak.....Bırde 30 TL'lik bir ürünü daha ucuzunu bulmak, araştırma yapmak için 20 TL benzin yakıp 15 TL'ye bulup alırsanız ürün 35 TL'ye gelir..En ucuz alışveriş, en kolay yapılanıdır...

Ayni fikirdeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri