Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,472
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Havadan beleş şarj!!!

Tanıtım videosu
http://www.youtube.com/v/IMMbihbeIls&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1

Airnergy adlı ürün çevremizde bulunan wi-fi noktalarının yaymış olduğu sinyallerden içindeki pile bedava olarak enerji depoluyor sonrası ise elektrik yoksunu cep telefonunuza bir nevi suni teneffüs uygulamak. Tabii bunun için bu noktalarda uzaklığa göre 20~30 dakika harcamanız ve pili şarz etmeniz gerekmekte.

Bu senenin yaz ayında piyasada 40$ etiketle raflarda yer alacak ürün çoğu cep telefonundan bile küçük boyutta. Şarj sorunumuzu büyük ölçüde hem de bedava çözecek gibi..

[attachment=1]

airnergy.jpg

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar;

"Tokat Mangalı" ya da "Tokat Kebap Sobası" adlarıyla tanınan bir hayli ilginç bir mangal. Google'da "Tokat Sobası" diye aratırsanız, epeyce bilgi çıkıyor karşınıza. Şimdiye değin kullanmadım ama bayağı işe yarar birşeye benziyor bence.

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

big_20150108f6o.jpg

big_20150108xng.jpg

big_20150108xos.jpg

big_20150108yvc.jpg

big_201501088zh.jpg

Büyüklerimiz sağlığımız düşünüyor :smiley: artık vejeteryan takılacağız. Mangalda mantar, biber, domates, patlıcan, közde patates. Afiyet olsun.

aslanahmet' Alıntı:
Büyüklerimiz sağlığımız düşünüyor :smiley: artık vejeteryan takılacağız. Mangalda mantar, biber, domates, patlıcan, közde patates. Afiyet olsun.
aslında ne yediğimiz değil nerede yediğimiz önemli
mazot ucuzlasın mangalda kuru ekmek bile yerim

Bir tane 12 V ısıtıcılı oto koltuk minderi aldım. Bu akşam denedim. Mükemmel ısıtıyor. Araçla gezerken deneme amaçlı kaloriferi kapattım, minder idare ediyor. Minderi esas alma sebebim, kısa süreli kamp yaptığımız yerde çamur vs den dolayı çadır için uygun yer bulamazsam koltuğu yatırıp arabada yatacağım. Altımda ısıtıcı, üzerime de uyku tulumunu yorgan gibi serince idare ederim herhalde.

[attachment=1]

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-isiticili-koltuk-minderi-840131.aspx

Botm840131_394.jpg

Hakan, alet kaç watt.? Watı düşükse kış kamplarında şezlongda bile çalıştırıp, yüzün kamp ateşinden yanarken, başka yerler donmaz ısınır...

Yusuf arkadaşım teşekkür ederim.

Atiila Bey, alet 48 watt ama kumandasında off , high ve low ayarlı düğmesi var. Sanırım low da daha az enerji çeker. Aracımda devamlı akü takviye kablosu bulundururum. Akü zayıflasa bile kamp yerinde başka araçlar da olacağından sorun yaşamam diye düşünüyorum. Gerekirse ilerde bir tane de akü takviye cihazı alırım.

Kablosunun uzunluğu 1m gibi. Dışarda kullanabilmek için uzatma almak gerekir.

Not: Minderin diğer güzel tarafı soğuk kış sabahlarında arabanıza bindiğinizde motor 10 dakikada anca ısınıyor. Minder 1 dakika içinde ısıtmaya başlıyor.

Demek ki alet Low'da 2 amp/saat, High'da 4 amp/saat civarı enerji harcıyor, Suğuk gecelerde şezlongda çakmak girişinden çalıştırılabilir sanıyorum, sonucun çok keyifli olacağından eminim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR