Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,016
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Levent iki tane fikrine katılıyorum, iki tane olsaydı, diğerinin bezide bir tanesine takılırsa kesin su geçirmez, yazın iki tane, kışın bir tane olarak kullanılabilir...

Etiketler

Tente ile ilgili soruma cevap veren, deneyimlerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

[attachment=1]

14 GÜN ÇALIŞIYOR

Hammacher Schlemmer tarafından satışa sunulan bu ışıldak, 4 D tipi pil ile 14 gün boyunca devamlı ışık sağlayabiliyor. LED teknolojisiyle çalışan ışıldak, tasarımı sayesinde etrafını 360º aydınlatıyor. Gövdesi üzerindeki düğme aracılığıyla, aydınlatmanın şiddetini iki farklı seçenekte ayarlayabilmek mümkün. Işıldak, güçlü ışık veren ayarda sürekli olarak 175 saat, düşük ışık veren ayarda 336 saat aydınlatma sunmakta. Bahçede ve kampta vakit geçirmekten hoşlananların keyiflerini kaçırmadan kullanabilecekleri bu ürün, su geçirmez şekilde tasarlanmış. Boyutları, 32 x 17 cm, ağırlığı 794 g.

14guncalisiyor.jpg

Taşınabilir Rüzgar Jeneratörü

Eolic, taşınabilir bir rüzgar jeneratörü. Projenin ana fikri, elektrik bulamadığınız yerlerde, rüzgar vasıtasıyla enerji üretmek. Jeneratör ayrıca elektrik tüketimi düşük olan evlerde, elektrik faturasını azaltmakta da kullanılabiliyor.
Eolic'in bütün parçaları katlanarak tek bir paket olarak saklanabiliyor. Bu da size taşıma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca yapımında aliminyum ve karbon fiber gibi hafif materyaller kullanılmış. Marcos Madia'ın tasarımını olan rüzgar jeneratörü, iki kişi tarafından kolayca kurulabiliyor.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

collapsible-eolic-generator-4-xbj2d-5638.jpg

collapsible-eolic-generator-7-wkmg3-5638.jpg

collapsible-eolic-generator-9-kavr4-5638.jpg

Bu rüzgar jeneratörü her zaman dikkatimi çekmiştir rüzgarı bol bir yerde oturuyor olsa idim kesinlikle bir tane edinirdim,Karaköy'de yaylalara teknelere ve bağ evlerinde kullanmak üzere girişimci bir vatandaş üretiyor zamanım az olduğu için fazla konuşanadım ama adam bayağı satıyor,tekne yat malzemeleri satan bölgede dükkanı.

simyaci' Alıntı:
altındaki sistemi gorsem bir sey kalmaz ama altan resim yok yapılamıyack bir sey deil ama zaman gerektirir... :smiley:
Seviye sisteminin resmini yolluyorum[attachment=1][attachment=2]

level.jpg

seviye  sistemi.jpg

Sayın yaybek,resmi imalatçı arkadaş için gönderdim.sert plastikten imal edilirse daha hafif ve kullanışlı olur.Maliyetide pek bir şey tutmaz.

Arkadaşlar,aklınızda olsun diye yazıyorum bu ve buna benzer karavan malzemelerinizi Fiamma'dan satın alabilirsiniz.

cantunc' Alıntı:
Arkadaşlar,aklınızda olsun diye yazıyorum bu ve buna benzer karavan malzemelerinizi Fiamma'dan satın alabilirsiniz.

Hollandadan bir cift almistim. 9 euro ikisi idi. Yerim olsaydi daha da fazla alip sizlere dagitacaktim. Aklinizda olsun.

cantunc' Alıntı:
Ben hollandadayım ihtiyacın varsa yaz

O kadar cok seye ihtiyac var ki... Rotterdam'da gittigim karavan market iki acibadem karfur buyuklugundeydi. Tam 5 saat cikamadim icinden. Baska nelere ihtiyacim var saymakla bitmez. Teklifiniz icin tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR