Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,460
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

araca monte zor değilki duracağınız yerde tekerin önüne koyacaksınız az biraz haraket ettirdikten sonra aparat sabitlenmiş olacak

Etiketler

ben onu kast etmedim Haşmet bey in araca monte cümlesine istinaden söyledim.

[attachment=5]

minikitchen.jpg

minikitchenASD.jpg

avb_immcologne_096_passagen.jpg

mobile-furniture.jpg

Bülent dostumun lastik altına sabitlenebilen ayak modelini ben bir önceki aracımda uydu anteni sabitlemek için yaptırmıştım. Teker altına giren kısmı sadece çerçeve metal olup diğer kısımları
plaka halinde sac ve ona monteli boru sabitleme kısmı idi. Araçta biraz yer kaplamakla birlikte, kullanışlı bir aparat oluyor. Yere sağlam bastığı için rüzgara karşı da mukavemetli.
Oğuz

Arkadaşlar sanırım dünkü sahil yolu toplantısında bu tenteleri kullanma şansını yakaladınız.Nasıl performansndn memnun kaldınız mı?

drares' Alıntı:
Arkadaşlar sanırım dünkü sahil yolu toplantısında bu tenteleri kullanma şansını yakaladınız.Nasıl performansndn memnun kaldınız mı?
Mevziii sağnak sızdırmalı :smiley:))))

Dikişlerden ve kumaşından su damlatıyor ama yağmurun hiç olmazasa bir kısmını da yandan atıyor. Damlayan sular yağmur gibi hızlı çarpmadığı için çok rahatsız etmiyor. Belki de muhabbetin güzelliğinden farkına varamadık, bize öyle geldi. :smiley:

Dün buluşmada çok işe yaradığını söyleyebilirim ucuz ve o fiyatına rağmen rahatsız edecek kadar kolay kurulumu herkesin beğenisini topladı,yağmurlu havalarda uzun konaklamalarda 3 metrelik naylonu uçlarından yan profillere bağladınızmı keyfine diyecek yok bende aldım keşke 2 tane alsaydım diyorum. ;D ;)

Bir senedir kullaniyorum. Cok kolay bir kullanimi var. Ayrica yazin gunes yer degistirdiginde omnistor tenteliler koca masalarini gunese gore ayarlarken ben tenteyi kaydirarak isi pratik bir sekilde hep cozdum. Yagmurda azar azar sizdiriyor evet. Bunun icin naylon iyi fikir aslinda yapilabilir. Ama o naylon ruzgar varsa havalanacaktir. Ben bu sizdirmalardan hic rahatsiz olmadim. Yagmurdaki en onemli rahatsizlik islak tentenin toplanmasi ve cantasina yerlestirilmesi. Cantada kuruyamadigi icin kufleniyormus.
1 ay once islak islak kaldirdim muhtemelen kuflenmistir. Acmaya korkuyorum.

insel' Alıntı:
Bir senedir kullaniyorum. Cok kolay bir kullanimi var. Ayrica yazin gunes yer degistirdiginde omnistor tenteliler koca masalarini gunese gore ayarlarken ben tenteyi kaydirarak isi pratik bir sekilde hep cozdum. Yagmurda azar azar sizdiriyor evet. Bunun icin naylon iyi fikir aslinda yapilabilir. Ama o naylon ruzgar varsa havalanacaktir. Ben bu sizdirmalardan hic rahatsiz olmadim. Yagmurdaki en onemli rahatsizlik islak tentenin toplanmasi ve cantasina yerlestirilmesi. Cantada kuruyamadigi icin kufleniyormus.
1 ay once islak islak kaldirdim muhtemelen kuflenmistir. Acmaya korkuyorum.
Dün sızdırmazlık ile ilgilii bir spreyden bahsedildi.bu hafta onu araştıracağım. küflenme konusunuda dert etme. gecen sene benimkini ada kampta ıslak toplamak zorunda kaldım.sonra 1,5 ay sonra karyatta acıp havalandırdım.hiç bir sorun yok....

orsaalabanda' Alıntı:
Ürünün su geçirgenliği konusunda olumsuz bir eleştiri vardı. Yağmur altında kullanan arkadaşlar deneyimlerini iletirse faydalı olacaktır. Mevsim itibarı ile fiyatı uygun ama sanırım biraz farkla piyasada her zaman bulunabilen bir ürün.
Cem beye katılıyorum.
su geçiriyor.

ancak 3M'in bir ürünü var
Sprey şeklinde çadırlara su geçirmezlik kazandırıyor.
sıkıyorsunuz su üzerinden akıp gidiyor.
bizim bir arkadaşta denedik.
sonuç harika.
Hatta ben Motosiklet kıyafetime de sıktım, Balıkesirden istanbula Pan European motorlar geldim içime zerre su girmedi

Omer bana da alirsan cok sevinirim. Birlikte sikariz.

30 tl aldığımız tente parasını çıkardı arkadaşlar, evet su geçirdi ama kimse altında ıslanmadı Bülent bey hariç ;D, muhabbetin tadından su damlayan noktada olduğunu biraz geç gördü, belli noktalarda damlamalar oluyor, fakat hiç tente olmaması daha kötü neticede çaresi var bir şekilde, tente günü kurtardı yağmurdan muhabbet kesilmedi. iki tane almadığıma pişman oldum...

Ömer bey spreyi bulup aldığınızda bizide bilgilendirirmisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR