Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,997
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

EVET BÖYLECE EKSİKLERİN TAMAMLANDI GALİBA, DARISI BİZİM BAŞIMIZA.

Etiketler

Sandalye secenekleri cok ve güzel.ancak aracdaki kaplayacağı yeri hesap etmekde fayda var :smiley:))

Masada yemek yemek için en güzel seçenek taburedir. En rahat onunla yemek yeniyor tavsiye ederim. Bu şezlong tipi koltuklarda arakana yaslandımı bir daha öne eğilemiyorsun :smiley:

Tolga Bey,
Hayırlı,uğurlu olsun. Bol geziler dilerim. Karavanın fotoğraflarını görmemiz mümkünmü?

Özdal Bey, Konuyu taşımakta haklısınız. Ben bir kaç malzeme ile ilgili fikir almak için bu başlığı açmıştım ama bu termal güneşlik baya bir insanı ilgilendiriyormuş. Konu dallandıkça dallandı.

Kenan Bey, karavanın fotoğrafları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34573.0 adresinde.

Sevgiler.

Tolga Bey,
Paylaşımınız için çok teşekkürler. Güle güle kullanın. Bol geziler diliyorum.

Google translate ile çevrilmiştir

harita - projektör melezi: MAPTOR
Bilmediğimiz bir yere gittiğimizde genellikle kayboluruz. Yüksek binalara baksak başımız döner. Artık bunları dert etmeye gerek yok. Küçük bir el feneri boyutunda MAPTOR isimli cihaz derdimize derman niteliğinde. Cihaz oldukça kolay bir kullanıma sahip. Dokunmatik panelde öndeki bölgeye dokunulduğunda harita büyüyor, arkadaki bölgeye dokunulduğunda küçülüyor. Harita yüklemek için de cihazın Bluetooth aygıtı kullanılıyor.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]. Maptor bir harita ve projektör olduğu (tahmin) herhangi bir yüzeye istenen harita projeleri bu harika bileşimidir. Palm of the hand, floor, and walls included. Palm el, döşeme ve duvarlar dahil. What I really fancy about it, is its size. Ne gerçekten hakkında fantezi, onun boyutudur. Small enough to pass off as a lipstick (or a chapstick for you guys), the device is discreet enough for you to quickly hop into a quiet corner, check for directions and make your way forth. Kadar küçük bir ruj olarak sizin için (veya chapstick çocuklar), cihaz senin için yeterli gizli hızla hop için sessiz bir köşe, yön kontrol ve ileri yolunuzu yapmak içine kapalı geçmek. All this without anyone knowing that you are lost or need help! Tüm bu kimse sizin veya kaybolur bilmeden yardıma ihtiyacı var!

Another good thing about the Maptor is that it has GPS included; as a result there is this big red arrow on the map that points to your current location. Maptor ilgili başka iyi şey, GPS dahil olmasıdır; orada haritada bu büyük kırmızı ok bir sonucu olarak, geçerli konuma puan. Therefore getting your bearings and charting your course is easy. Bu nedenle sizin yatak almak ve ders grafik kolaydır.

Although the images of the projected map look visible enough even in daylight, I wonder if it's really going to be that clear in its practical avatar. Her ne kadar öngörülen harita görüntüleri yeterli görünen gün ışığında bile bak eğer gerçekten pratik avatar açık olacak, merak ediyorum.

Anyways, I think this project has the potential to make it to the market and be a hit, I would love to get one for my husband, who hates to ask for directions! Anyways, bu proje piyasa bunu yapmak için bir hit olması potansiyel olduğunu düşünüyor, kim yön istemekten nefret kocam için birden almak isterdim!

maptor4.jpg

maptor3.jpg

maptor5.jpg

Miafir geldiğinde yatak,gittiğinde şarap masası..sütünüze kalmış :smiley: aslan sütüne

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

mobile-dining.jpg

mobile-dining 7.jpg

mobile-dining_01_iQJSi_25013.jpg

Ahşap olan mekanik bir şey bu yüzden zeki bir marangoz,teknisyen,mekaniği kuvvetli olan biri sanırım işi çözebilir.Çokta güzel iş yapar bu kesin.

yaybek' Alıntı:
Kadir yaz incelese çözer gibi sanki zaten ufaktan peşine düştü sanırım.
inceledim ama pekbirşey bulamadım görmem lazım aslında bir tane alıp seri üretimini yapmak lazım ama patentlidir mutlaka

abi ne olcak sistemle biraz oynarız ne patent kalır ne de baska bisey ...o zaman yapılabilir belki

Arkadaşlar bu mantığa göre aralarına nasıl düz tahta koyarız.[attachment=1]

yanyana iki körüğü koyarsak olabilirliği konusunda daha net konuşabiliriz,eğer olursa kullanım alanlarını düşünemiyorum,istediğimiz boyda ve genişlikte yapılır.

körüklü ayna.jpg

altındaki sistemi gorsem bir sey kalmaz ama altan resim yok yapılamıyack bir sey deil ama zaman gerektirir... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR