Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,004
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Kardeş masa Metroda vardı aldım Praktikerde de vardı hatta bugün oralardaydım bakmadım belki vardır.

Üçlü fiş Pyaktikerde var Güneşli'de oradan alabilirsin.

Katlanabilir-Masa__18093239_0.jpg

Etiketler

Çok sağ ol Yusuf. Güneşli praktikere de hemen yarın bakacağım.

Koltukları sezon başı 25 liradan aldım şimdi 16 liraya düşmüş,bu nasıl ticaret anlayışı 16 liraya kar elde ediliyorsa 25 liraya siz düşünün ne kadar kar ediliyor bendeki şanssızlık da ayrı iş.

Sandlye olara da şunlardal almayı düşünüyorum. Senin bahsettiklerin de galiba bunlardan.
63fce3b1-20d8-4512-b563-ca313be0b6ab.jpg

Aslında bunlardan iki tane daha önce almıştım ama bir kamp sırasında -8 dereceyi görünce köşe birleşimlerindeki plastikler kıtır kıtır kırıldı. Daha kaliteli plastikten olanını almak gerek ama nereden anlayacağız?..

SN. AFRO
KARAVANINIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
KAZASIZ BELESIZ VE MUTLU GÜNLERDE KULLANMANIZI VE DARISI TÜM KARAVAN İSTEYENLERE OLMASINI DİLİYORUM.

3- Camları kaplayacak, hem perdeleme hem de yalıtım işine yarayacak, alüminyum folyo benzeri dış yuzeye sahip bir güneşlik. Bu konuda Yaybek'ten haber bekliyorum ama belki başka biryerler de bilen vardır.
ÖN CAMA TAKILAN O PARLAK ÖRTÜYÜ BEN DE DÜŞÜNDÜM VE ARAŞTIRDIM, ORJİNAL DİKİLMİŞ BİR ÜRÜN BULAMADIM. AMA ŞİMDİ HANGİSİ İDİ HATIRLIYAMIYORUN GEZENBİLİRDE BİR FORUMDA BAZI ARKADAŞLARLA KONUYU TARTIŞMIŞTIK.
LAMİNANT PARKECİLERİN PARKE ALTINA DÖŞEDİKLERİ ÜZERİ PARLAK, ALTI SÜNGERİMSİ ŞİLTE DEDİKLERİ BİR MALZEMEYİ KULLANABİLECEĞİMİZDEN BAHSETMİŞTİK. BU MALZEMEDEN KALİTELİ PARKECİLERDE (İÇERENKÖYDE HALİN ARKASINDAN GÜMRÜĞE GİDEN YOLUN ÜZERİNDE SOL TARAFTAKİ BİR PARKECİDE ÇOK KALİTELİSİNİ) VE ÜMRANİYEDEKİ PRATİKERDE (DAHA BASİTİNİ) BEN GÖRDÜM. FİYATI DA ÇOK UCUZ METRESİ 1-2 YTL GİBİ. BEN BU MALZEMEDEN ALIP CAMLARIN ÖLÇÜSÜNE GÖRE KESİP KENARLARINI KUMAŞ ŞERİTLE ÇEVREYELEREK (DAYANIKLILIĞINI ARTTIRMAK İÇİN) YAPMAYI DÜŞÜNDÜM. HEMDE BÜTÜN CAMLARA VE PARLAK KISMI DIŞA GELECEK ŞEKİLDE ÇİFT KAT OLARAK. BÖYLECE KIŞ KAMPLARINDA CAMLARDAN GELEN SOĞUĞU DA NİSBETEN ÖNLERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Sn. Arı,

Söylediğiniz malzemeye yarı praktikerde bakacağım. Dayanıklılığı konusunda şüpheliyim.

Evden eve taşımacıların kullandığı tekstil artıklarından üretilen battaniyeler vardır. Arka tarafına bundan yapıştırılırsa hen daha dayanıklı hale getirir hem de yalıtıma yardımcı olur. Bir döşemeciye de dediğiniz gibi kenerlerından kumaş diktirilebilir.

yaybek' Alıntı:
Ahmet abi benim sayfada yazdık orada,ayrıca sizin söylediğiniz şilteler praktikerde bende gördüm çok ince geldi bana ne kadar dayanır acaba bakmak lazım.

;D ;D ;D

BAHSETTİĞİM PARKECİDEKİ DAHA MAKUL BİR ÜRÜN. ÇEVRENİZDEKİ PARKECİLERDEN VEYA BULAMAZSANIZ BAHSETTİĞİM İÇERENKÖYDEKİ ÜRÜNÜ İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
ARZU EDEN OLURSA FİRMAYA GİDİP İLETİŞİM BİLGİLERİNİ ALABİLİRİM.

BU ÜRÜNLE İLGİLİ FORUM
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32025.0

Cok garip geliyor bana. Bu parlak kalin malzemeden turkiye'de bulamiyoruz. Benim karavanda orjinal yalitim malzemeleri var. Ama o kadar eskimis ki, elimde kalacak diye odum patliyor. Bu parlak malzemenin metre ile satilani var midir? Varsa nerededir? Cift tarafli yapip arasina bataniye veya neyse koymak cok iyi olur.
İskemleye gelince o mavi kumaslar yemek yerken cok rahatsiz. Hic tavsiye etmem. Sofra icin uygun degil. Onun yerine sezlong alin. Iskemleyi ben ikeadan almistim. Ama simdi sanirim karfurdaki brosurde gordum 16 liraya katlanir iskemle gordum gayet uygun geldi.
Masa metroda var 50 lira
Hamak ikeada var. Kumas ve cok guzel 50 lira
Dus Karakoy alt gecitte var. Ucuz fiati hatirlamiyorum.
Priz bauhausta var.
Kolay gelsin.

yaybek' Alıntı:
Koltukları sezon başı 25 liradan aldım şimdi 16 liraya düşmüş,bu nasıl ticaret anlayışı 16 liraya kar elde ediliyorsa 25 liraya siz düşünün ne kadar kar ediliyor bendeki şanssızlık da ayrı iş.

Bu Çin malı katlanır sandalyeler, sanıyorum 2-3 hafta önceydi, BİM marketlerde tanesi 12 TL'ye satıldı. İki tane alabildim. (Sabahleyin yarım saatte 30 adet satılmış, Akhisar BİM'de) Yusuf'un canı bir kat daha sıkılacak ama... :(

Cavid Sezen

Tolga bey merhaba,
Masa,sandalye ve diğer kamp malzemeleri için alternatif ürünlerde bulabileceğin Avcılar'da AND Outdoor'a bakmanı tavsiye ederim.
Levent

Ben bu tür malzemeleri hep www.hepsiburda.com yada www.gugukcuk.com dan alıyorum.

Parlak kalın malzeme ambalaj sektörün de kullanılıyor metalize kağıt diye rulo veya tabaka,

metre ile satarlarmı araştırmak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR