Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
Karavanıma elektrik çekmek için uzatma kablosunu 50 m.3x2,5 kablo ve hırdavatçılardan makarasını alıp kendim yaptım. Hazır satılanlar 3x1,5luk kablodan imal edilmişlerdi ve 25 m.boyundaydı.Hazırıyla aynı fiyata maloldu.
sn.afro katlanır kamp masasını tesadüfen plastik sandalye masa satanlardan bulmuştum, 2006 fiyatı 20 tl.di Yusuf'un aldığı kamp masası sallanıyordu, dengeli görünmediği için tercih etmemiştim.Kamp sandalyelerini kipadan almıştım 16 tl/adet (2006 fiyatı) şimdi 12 tl den satılıyormuş...afro' Alıntı:Arkadaşlar, karavanı aldık ama düşündükçe bir sürü eksik çıkıyor. Bazılarını buldum ama bazıları konusunda sizden yardım rica ediyorum.
1- Dışarı koyup oturmak için masa va sandelyeler: Sandalyeler sorun değil de masa konusunda birisi bu forumlarda bir yere yazmıştu galiba, katlanınca rulo gibi birşey olan bir masa vardı. Carfour'da falandı galiba ama bulamadım. Bauhausa falan baktım. Tum katlanır masalar oldukca ağır ve hantal.
2- Karavanın dışında bir 220 volt girişi var. Buraya takabileceğim üç uçlu bir fiş nereden bulabilirim.
Karavanıma elektrik çekmek için uzatma kablosunu 50 m.3x2,5 kablo ve hırdavatçılardan makarasını alıp kendim yaptım. Hazır satılanlar 3x1,5luk kablodan imal edilmişlerdi ve 25 m.boyundaydı.Hazırıyla aynı fiyata maloldu.