Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,988
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Allah çok şükür hepimiz mangalcıyız ,sanırım bundan en yakın zamanda yaptıracağım.
[attachment=1]

tek borunun içine sığan harikabir mangal .

portatif mangal.jpg

Etiketler

Bülent Bey;

Zamanız olurda fazla yaptırabilirseniz bende talibim. Bu kadar şık ve kullanılışlı bir mangal daha görmedim inanın.
Hele birde aracınız küçükse bijilmiş kaftan doğrusu:smiley:
Voscakalın
Güven

mayıstosböce' Alıntı:
Allah çok şükür hepimiz mangalcıyız ,sanırım bundan en yakın zamanda yaptıracağım.
[attachment=1]

mayıstosböce' Alıntı:
[attachment=1]

Bülent Bey bana da bir tane...

Cavid Sezen

Yusuf senin için başka birtane var aklıma sen geldin,ben karavanda depoma bundan birtane atacağım.

[attachment=1]

altı toprağa deymediği için riski minimuma düşürecek kalabalık olduğunda kullanmayı düşünüyorum.
[attachment=3][attachment=2] bunuda koydukmu yangına karşı ve kömürden tam verim almak için çok güzel olur.

11407439.jpg

campfire0_32.jpg

Grill.jpg

Bunlar hep yabancı siteden ama bir paslanmazcıya götürün fotograflarını istediğiniz ölçüde kalınlıkya yapar.Ben şahsen öyle düşünüyorum.

[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

sanırım bu her araca çok rahat uygulanabilir.

Chairs_Lifes.jpg

Lifestyle_1.jpg

G-7265.jpg

detay.jpg

Tek borunun içine girebilen mangal tasarımı harika bir tasarım. Daha detaylı açıklamalı olarak ürün konusunda bilgi bulabilirmiyiz. Eğer bu mangaldan üretebilen bir yer bilen veya yaptıran varsa bizim içinde yaptırabilirmi.

[attachment=1]

ben bunu yaptırmayı planlıyorum fırsat bulduğumda(işlerimiz biraz yoğun)bu yüzden üzerime vazife olarak kalmasını istemem ama bununla ilgili çalışmayı yaptığımda seve seve herkese yardım etmeye çalışırım bu sabah bu tarz malzemelerle iş yapan bir firma var çok büyük(normalde böyle birşey yapmazlar) onlardan birine sorması için arkadaşımıza fotoğraflarını gösterdim cevap geldiğinde sizinle paylaşırım.30 cm boyunda 2mm kalınlığında 3cm çapında düşünüyorum.

DSC_0177-177.jpg

Bahsedilen mangalların tümü harika tasarımlar. Ancak kamp tecrübelerimiz bize gösterdi ki, çok bakir yerler dışında milli parklar, piknik alanları, kamping gibi ortamlarda yerde ateş yakmak yasak. Özellikle yangın riski olan ve jandarma tarafından denetlenen bölgelerde en küçük tenekeden mangallarda dahi ateş yakabilirsiniz. Ancak etrafına taştan tuğladan duvar örseniz dahi yerde yakmak yasak.
Borunun içine geçen tasarım bu haliyle çok şık. Ancak 2-3 ızgara faslından sonra ne hale gelir iyi düşünmek lazım. Tasarımı bu haliyle muhafaza edebilmek için her seferinde bulaşık teliyle ciddi bir işlemden geçirmek gerekecektir. Götürüsü, getirisinden fazla olur gibi geldi.
Daha büyük bir araç edinene kadar mangal keyfini rafa kaldırdık. Başlarda sadece ızgara taşıyorduk. Şimdi onu bile unuttuk. Çok büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.

Bir zamanlar katlanir mangallar vardi. halen bulunabiliyor mu? Ozdal Bey bilgi verebilir mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR