Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,994
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

İbiş keyfi için boyut tanımam diyenlere.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

41eurbEVgrL._SS400_.jpg

41x8fbOeNLL._SS400_.jpg

51-Fx-plPbL._SS400_.jpg

51tVbT3w-OL._SS400_.jpg

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,

Birkaç ay önce, yurt çapında perakende zincire sahip marketlerin birinden (Migros-Şok) aşağıda fotoğraflarını koyduğum, "bel çantalı çok amaçlı pense" aldım. Ederi, bana uygun gelmişti.(Sanırım 10 TL idi.) Arabada, alet çantasında duruyor. Hiç kullanmadım, kalitesini de bilmiyorum. Çin malı(Hong Kong) Çok nitelikli olması zor, neden derseniz, batılı ülkelerde yapılanları bir hayli pahalı olmalı; sanırım birkaç yüz lira. Araçta bulunsun diye almıştım..

Esen kalın.
Cavid Sezen
Not: Fotoğrafları bulamıyordum, bugün ancak gönderebiliyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Pense_1.jpg

Pense_2.jpg

Pense_3.jpg

Hocam vallah süper birşey ya birde fiyatı olsa dahada iyi olacak biliyorsanız paylaşırmısınız

Voscakalın
Guven

mayıstosböce' Alıntı:
İbiş keyfi için boyut tanımam diyenlere.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Cavit Hocam,
mangali aldim. cok memnun kaldim. bilgi icin cok tesekkur ederim. uzun zamandir aradigim bir seydi.

Biz burada kamp karavan kültürünün gelişmemişliğinden yakınırken adamlar aşmış, deneysel çalışmalara bile başlamış. Ne diyeyim..

gezmen' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Birkaç ay önce, yurt çapında perakende zincire sahip marketlerin birinden (Migros-Şok) aşağıda fotoğraflarını koyduğum, "bel çantalı çok amaçlı pense" aldım. Ederi, bana uygun gelmişti.(Sanırım 10 TL idi.) Arabada, alet çantasında duruyor. Hiç kullanmadım, kalitesini de bilmiyorum. Çin malı(Hong Kong) Çok nitelikli olması zor, neden derseniz, batılı ülkelerde yapılanları bir hayli pahalı olmalı; sanırım birkaç yüz lira. Araçta bulunsun diye almıştım..

Esen kalın.
Cavid Sezen
Not: Fotoğrafları bulamıyordum, bugün ancak gönderebiliyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Ben bunu 12 tl' ye aldım, torpido gözünde duruyor, oldukça sağlam ve çok işime yarıyor.....

:smiley: Sayın Alfonse eğer uygun ortam olursa 16-17 ekiimde uygulamalı olrak karavan bölümü geizimizde göstereceğim,İbiş keyfi anlatılmaz yaşanır ama illa detay dersen küçük bir örnek vereyim sucuğu sofrada yersin ama alırsın bunu doğada hamağa oturup ekmek arası yaparsın hem sallanır hemde yersin bu bir ibiş keyfidir he biride sana yerinden kalkamadan çayını getirir götürürse işte bu ibiş feriştahı olur artık geliştirmek senin elinde.hatta dikkat edersen bu konuda araç arkasında oturak-hamak da oturan aile bunada güzel bir örnek.

Çok amaçlı penselerin gerçeğini merak edenlere....

http://www.gerber-tools.com/

gerber.gif

Bende yıllardan beri orjinali leaderman zannederdim.Birde almıştım üstelik.

mayıstosböce' Alıntı:
:smiley: Sayın Alfonse eğer uygun ortam olursa 16-17 ekiimde uygulamalı olrak karavan bölümü geizimizde göstereceğim,İbiş keyfi anlatılmaz yaşanır ama illa detay dersen küçük bir örnek vereyim sucuğu sofrada yersin ama alırsın bunu doğada hamağa oturup ekmek arası yaparsın hem sallanır hemde yersin bu bir ibiş keyfidir he biride sana yerinden kalkamadan çayını getirir götürürse işte bu ibiş feriştahı olur artık geliştirmek senin elinde.hatta dikkat edersen bu konuda araç arkasında oturak-hamak da oturan aile bunada güzel bir örnek.

Çok teşekkür ederim.....

Demekki,
Dolayısı ile ;D

Herkese bol ibişli günler dilemek gerekiyor ;D

Tüm hayat severlere, bol, umutlu, mutlu ibiş dakikaları dilerim ;D

;D (Çok hoşuma gitti bu kelime, yeniden teşekkürler) ;D

Teşekkürler istediğin zaman kullanabilirsin yanına R koymayacam ..'' Tüm hayat severlere, bol, umutlu, mutlu ibiş dakikaları dilerim ''

İnternetten Dazer köpek kovucu alet siparişi vermiştim. Bu gün elime geçti. Bir kaç deneme yaptım. Çok etkili tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR