Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,458
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

tatar' Alıntı:
Arkadaşlar atlas dergisi ekim sayısı milli parklar atlası ve 3parçadan oluşan dünya haritası veriyor.

Milli parklar kitapçığında çok güzel bilgiler var . tavsiye ederim.
ahmet eğrikavuk
Teşekkürler, ben takip etmiyorum o dergileri maalesf. yarın ilk iş bakacağım..

Ben kocaman bi dünya haritası istiyorum odamın duvarına, kim satar bunları...?

Buldum biyerde de, arkası mantarlı istiyorum, pin felan sokuşturmak için :smiley: ;)

Etiketler

Doğada çalı çırpı ile su ıstmak için birebir

[attachment=1][attachment=2]

Cool dağcılar için ısıtılan sudan sonra kullanacağınız bardak

[attachment=3]

olurda yağmur filan yağarsa keyfinizi bozmasın biye iki yürüyüz sopası ile de keyfe devam

[attachment=4]

diğer arkadaşlarınızın sizi taşlamasından korkmuyorsanız bu portatif olanıda altına koyarsınız ohh

[attachment=5]

stormkettlediagram.jpg

60638 - Storm Kettle-1.jpg

carabiner-mug_alt1.jpg

0828msr.jpg

eureka-single-swing-hammock.jpg

http://cismatik.com/index.html
Belki biliyorsunuzdur. İse yarar bence. Nerden alinacagini bulamadim.

İnsel,
İletişim bilgisi info@cismatik.com diyor ama bakan var mıdır bilmem :smiley:
Bir de bunu buldum :
http://www.sahibinden.com/travel_john_-_cismatik_kusma_ve_idrar_torbasi-88WQQaXQQ17632533WQQpXQQdisplayitem
Oğuz

Dün bayramdı bugün işgünü dün yollayacaktım ama sırf bu fotoyu bulamadığım için yollamadm.Karavan da yan gelip yatarken,sucukları mermerde kızartıp, yağmur yağdığında birbirimizin tentesinde tatlı sohbetler yaparken, birileri bunun bedelini ödediğini unutmayalım ve bu özel günlerde kamp yapıyorsak karavanımıza bunlardan mutlaka asalım.

[attachment=1]

Duatepe__den____by_tritium3H.jpg

Bahsi geçen mamgal yapılmış satılıyo ilgilenen sucukcuların dikkatine...

http://www.sahibinden.com/super_mangal_cep-61WQQaXQQ15037200WQQpXQQdisplayitem

mayıstosböce' Alıntı:
Allah çok şükür hepimiz mangalcıyız ,sanırım bundan en yakın zamanda yaptıracağım.
[attachment=1]

tek borunun içine sığan harikabir mangal .

portatif mangal.jpg

Sağolun Atiladi hocam bir arkadaş daha haber vermişti ama ben son zamanlar mermer e takıldım hem kömürün isinden hemde zehirinden kurtuldum.

big_15037200_gfj.jpg

Ayakkabı ve çıplak ayak kombinasyonu cidden süpermiş... :D
Neden öyle hazır kıt'a gibi dizilmişler, (çok açlar, bekleyemiyorlar herhalde diye düşündüm) arkada parkeler sanırım salon çıkışı veranda...

Not: En soldaki kot pantolon/topuklu ayakkabılı şahıs kadın mı erkek mi onu da çözemedim... ::smiley:

yaybek' Alıntı:
Haldun bey topuk şekline bakılınca bayan gibi.

Doğru da, evin babası kim peki... ;D
3 çocuk anne, baba dedim, ama topuk şeklinden dolayı kotlu olan bayan görünüyor, denklem kurulamıyor...
Spor ayakkabılı baba olsa, gene oturmuyor bir şeyler...
Enterasan bir reklam çekimi doğrusu...

Esas önemli olan birileri çizme giyecek kadar soğuk bir ortamda iki çocuk çıplak ayakla taş zemine basıyor. Hiç düşünce, vicdan kalmamış... :mad: :mad: :mad:

Ben ce burada baba yok iki tane bayan var biri orta yaşlı ve rahat çalışılan bir ortamdan geliyor,yani komşuya gitmiş iki bayan var ortada, komşusu yeni mangal için onları çağırmış 3 tanede evin çocuğu yanlarına gelmiş evin sahibi nisbet yapıyor yani.Ben bu beş benzemeze anca bunu uydurabilirim.

teos' Alıntı:
İnsel,
İletişim bilgisi info@cismatik.com diyor ama bakan var mıdır bilmem :smiley:
Bir de bunu buldum :
http://www.sahibinden.com/travel_john_-_cismatik_kusma_ve_idrar_torbasi-88WQQaXQQ17632533WQQpXQQdisplayitem
Oğuz

merhaba,

http://www.cismatik.com/nasil_alabilirim.html adresinden sipariş verebilirsiniz.

arkadaşlar bim marketlerde 29.90tl fiyatla satılıyor haberiniz olsun ihtiyacı olan kaçırmasın

DSC00347.JPG

Birazdan çıkıp bakacağım BİM e...
Fiyatına göre enterasan bir şeye benziyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR