Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba
Sn. (58 Ayhan) Ayhan abi, Sn.Rüzgar , Hüseyin abi, 7 yıldır sizin yazılarınızı ve değerli görüşlerinizi okuyorum. Olumlu, yapıcı değerli bir çok yazınızdan feyz aldım yazılarınızı hazla okudum. ve şu an çiçeği burnunda bir karavancı adayıyım. Karavanım bitti, 5 yaşını doldurdu, iş ruhsat almaya gelince işler sarpa sardı. Çünkü karavanıma motor taşıma aparatı yaptırdım. Ankarada projemizi çizen firma görüştükleri 4-5 makina mühendsininde bu işlemin ilgili mevzuatta standardının olmadığından bu işlemin yapılmasının mümkün olmadığını belirtiyorlar. Bülent ustamında bu konuda çabaları sonuç vermedi. Ayni bilgiyi yaşadığım şehirdede tekrarladılar. bir başka yerleşim yerinde ise plakan 06 yada 34 olsaydı yapardık şeklinde ifade kullandılar (Ne derece doğru olduğu konusunda bir fikrim yok.) Ben kanunlara saygılı bir o kadarda karşıdaki insanın hak ve hukukunu gözeten bir ferdim. Sizlerinde belirtiği gibi hukuksal açıdan ve vijdanen huzurlu olmak istiyorum. Ama gel gelelim bu isteğimi uygulamaya koymak konusunda bigi karmaşası var MOTOR TAŞIMA APARATI nı ruhsata işletemiyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. Siz büyüklerimden yada konu ile ilgili bilgisi ve çözüm yolunu bilen deneyimli karavancı dostlarımın yardımına ihtiyacım var. Bu konuda her öneriye ve yardıma açığım. Konunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla ALİ YILMAZ