Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,462
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Altuğ'cum işler bitti gibi. ön panjur ve far alt çıtalarının boyanma işi kaldı .araç ile geziyorum .bu hafta takabilirsem vebasto işi kaldı. bakalım 2.
altug onaran' Alıntı:
Azmi Abi gelişme yok mu yeni fotoları bekliyoruz.

öyle bir video ile kurtulamazsın ;D
el vebasto marka buldum bir tane dizel.büyük tip.850 istediler montaj dahil. fiyat nasıldır sizce?

Etiketler

Engin Bey doğrudur. Araştırdım sıfırı 12 taksit 1200 tl ve 2 yıl garantili.2. el alacağım kişi de sadece klima ve vebasto işi yapıyormuş. burada kamyoncu birkaç arkadaş tavsiye etti bu adamı.malımın arkasındayım diyor. ve bu büyük tip dedi bu hafta sonu gidip bakacağım.işe yarar birşeyse sıkı bir pazarlık etmeyi düşünüyorum .olmadı malzeme bafra'da zaten güzel bir pide yiyip geri döneceğim gibi...
edaghan' Alıntı:
sıfırı taksitle 1200 tl idi sanırım.

abi sıfır ve garantiliyse fiyat gayet iyi

ikinci elde 450-500 tl civarı satılıyor dizel olanları

merhabalar, son zamanlarda seyrettiğim en heyecanlı ve emek isteyen macera bu oldu, şu ana kadar olan çabanızı ayakta alkışlıyor ve maceranın sonunu dört gözle beklediğimi söylemek istiyorum, saygılar ve kolay gelsin dileklerimle.......

işleri tam bitmedi ama birkaç foto daha ekleyeyim dedim... 100_5694.jpg 100_5692.jpg 100_5691.jpg 100_5687.jpg 100_5693.jpg 100_5690.jpg 100_5689.jpg 100_5688.jpg

Cantlar takılınca bambaşka gözükecek gibi bir his var içimde, içi zaten şahane olmuş, emeklerinize sağlık...

edaghan' Alıntı:
Aracın orjinal iç rengi mavi miydi? yoksa bu renk miydi?
aracın iç rengi biraz daha koyu kahverengine bakıyordu.boya biraz açık renk oldu. konsülün rengine bakarak bu soruyu sordunuz herhalde Engin Bey ....o da aslında iç boya ile aynı renkti. tabana yaptığımız izolasyondan sonra kalınlık olması sebebi ile takarken kırdık.bende ön torpido havalandırmalarına yakın renk olan gri deriden kaplattım .ileride rengini değiştirebiliriz.biraz sırıttı gibi...
edaghan' Alıntı:
Aracın orjinal iç rengi mavi miydi? yoksa bu renk miydi?

sword7' Alıntı:
Cantlar takılınca bambaşka gözükecek gibi bir his var içimde, içi zaten şahane olmuş, emeklerinize sağlık...
Umut'cum sence diğer jantlarımı bu lastiklere takmalımıyım?yoksa arazide bu jantlarla mı kullanmalıyım?görüntüden öte sac jantların daha dayanıklı olduğu gibi bi his var içimmde ne dersin?

edaghan' Alıntı:
ok, düğme paneliniz sağlam mı?
Engin Bey o da varda kenarlarında kırıklar olmuş. vida ile tutturmuşlar.birde elektirikli ayna tesisatı ve kabloları mevcut ama aynalarım eski model olduğu için elektirikli değil. olmaması dezavantaj da değil sedece sordum siz bilenlere çok gerekli midir?bu arada elinizde düğme kontrol paneli varsa talip olabilirim....

altuncu57' Alıntı:
Umut'cum sence diğer jantlarımı bu lastiklere takmalımıyım?yoksa arazide bu jantlarla mı kullanmalıyım?görüntüden öte sac jantların daha dayanıklı olduğu gibi bi his var içimmde ne dersin?

Dayanıklılık kısmını bilmiyorum ama aliminyum cantlarla sorun yaşayanı duymadım, ben de yaşamadım çok memnunum. Bence araba ne olursa olsun o cantları fazlasıyla hak ediyor...

sword7' Alıntı:
Dayanıklılık kısmını bilmiyorum ama aliminyum cantlarla sorun yaşayanı duymadım, ben de yaşamadım çok memnunum. Bence araba ne olursa olsun o cantları fazlasıyla hak ediyor...
o zaman bugün akşam takacağım senin için jantları birde öyle bakalım nasıl duracak...

altuncu57' Alıntı:
o zaman bugün akşam takacağım senin için jantları birde öyle bakalım nasıl duracak...

Evet bende çok sevinirim araçta çok sevinir :smiley: Yalnız aliminyum cantları takabilmeniz için spacer gerekli gibi geliyor bana, tam emin değilim, bilgisi olan biri yardımcı olursa çok daha iyi olur... Defender'a aliminyum cantlar spacersız takılmıyor, discoda da aynı mı acaba?

Azmi abi aynaların kabloları iki demet (2'li ve 3'lü) şeklinde geliyorsa yeni modellerinki olmuyor. Eğer dediğim gibiyse

BTR5202 Dış Ayna Sağ
BTR5203 Dış Ayna Sol

kodları bu şekilde huma'dan temin edebilirsin toplam 270 tl gibi bir rakamdı. ısıtıcılı olduğu için kışın rahat edersin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR