Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,464

Etiketler
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

discovery-V8' Alıntı:
Hemen biterse keyfimi olur ? azar azar, yavaş yavaş kısık ateşte pişecek ki tadı olsun ;D ;D
abi benimki 5 aydır yandı kömür oldu.dibi tuttu sardı ne dersen de işte. birde beni düşün .allahtan 4x4 süz kalmıyorum da pek stresimi atıyorum

altuncu57' Alıntı:
Alemsin Yavuz Abi....Bu arada üyesi bulunduğum samoff klübü dün bir toplantı tertip etti(13 01 2010 ). karabük sinop samsun ordu giresun trabzon offroad klüpleri ,karadeniz offroad klüpleri birliği yönünde bazı kararlar aldı.önümüzdeki aylarda karadeniz bölgesinde 5 taneye yakın mahalli yarış organizasyonu düzenlenebilir. federasyona teklif sunulacak uygun görülürse karadeniz coştu demektir...

Çok güzel gelişme Azmi, birine belki bizde seyirci olarak katılırız.

altuncu57' Alıntı:
abi benimki 5 aydır yandı kömür oldu.dibi tuttu sardı ne dersen de işte. birde beni düşün .allahtan 4x4 süz kalmıyorum da pek stresimi atıyorum

5 ay dediğin nedirki ? ;D ;D Bizim defenderlerden biri ay sonunda 1 yılını dolduruyor, titizlenince çabuk olmaz bu işler, geç olsun en iyisi olsun.

discovery-V8' Alıntı:
Çok güzel gelişme Azmi, birine belki bizde seyirci olarak katılırız.
her zaman beklerim illa yarış için değil ...sana bi şöyle çam kapak tahtasından içi komple labirili kazıkların üzerinde oturtulmuş betonsuz kalktığında bir bebek kadar kendini dinç hissedeceğin güneşin üzerine doğup üzerine battığı ince burun manzaralı ayağını bir ucu orman bir ucu denizde olacak her çeşit meyvenin bulunduğu güzel bir bahçe tahsis edebilirim ...

altuncu57' Alıntı:
her zaman beklerim illa yarış için değil ...sana bi şöyle çam kapak tahtasından içi komple labirili kazıkların üzerinde oturtulmuş betonsuz kalktığında bir bebek kadar kendini dinç hissedeceğin güneşin üzerine doğup üzerine battığı ince burun manzaralı ayağını bir ucu orman bir ucu denizde olacak her çeşit meyvenin bulunduğu güzel bir bahçe tahsis edebilirim ...

Bu tariften sonra gelmek farz oldu ;D ;D Aslında geldim daha önce ama yine gelirim.

altuncu57' Alıntı:

bende istiyorum bende ;D ;D ;D

tamam o zaman ikinizide bekliyorum.bugün trt türk ekranlarında yayınlanan zor yollar adlı program ekibi konuğumuzdu.inaltı mağarası ve akgöl bölgesinde çekimler yapıldı.yolların çok güzel olması çekim ekibinin zamanın kısıtlı olması ben ve arkadaşlarımın moralini bozdu .ama yinede herşey çok güzel geçti.yayınlanacağı zaman sizleri haberdar edeceğim.
discovery-V8' Alıntı:
Bu tariften sonra gelmek farz oldu ;D ;D Aslında geldim daha önce ama yine gelirim.
hsbasar' Alıntı:
bende istiyorum bende ;D ;D ;D

saç malzeme olan kapı direkleri ve cam olukları oluşan pas korozyonundan temizlendi.boya altında kalacak kısım zehirli astar ile astarlandı ve üzerine mat siyah boya atıldı. bugün montajı yapılacak.montaj yaparken suyun çok eğlendiği yerlere almış olduğum herhalde terason marka idi izole mum spreyi uygulayacağım . 100_5544.jpg 100_5545.jpg 100_5546.jpg 100_5547.jpg

aracınız hayırlı olsun yakışıklı araç .Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

yafff bir solukta okudum içim içime sıgmadı ama ben ladayı modifiye etmekte zorlanıyorum siz nelerde yapmıssınız böyle ... ha bide abi aracı ilk gördügüm 1 sayfada alıcan 5 kuruş masraf etmeden binecen herşeyi üzerinde derken sayfaları geçtikçe yaptıklarına baktımda allah çok versin buna bilekte dayanmaz yürekte. şimdi aracın bitmiş halini çok merak ediyorum. ben en iyisi binebildigim kadar ladaya bineyim eger söymeye başlarsam bende sizden daha deliyim ladayı söker CHEROKE 5.2 ortaya çıkarırım diye korkuyorum.

aracın kapı çerçeveleri kapı üzerine monte edildi ve kapılar araç üzerine takıldı.ayarları yapıldı.otomatik camların inme ve kalkma ayarlarıda yapıldı.araç içinde bulunan rollcage'lere monte edilen tavan bagajı için almış olduğum takozlar ayarlandı.bagaj monte edildi.sıra elektirikçiye gitmeye gelmişti.bu arada içimde bir sıkıntı neyi nereye koydum ....çünkü parçaları sökeli baya bi zaman geçmişti .ama allahtan sıkıntı çıkmadı şu ana kadar... 100_5576.jpg 100_5579.jpg 100_5581.jpg 100_5582.jpg 100_5586.jpg 100_5588.jpg 100_5589.jpg 100_5590.jpg

nihayet kendimizi elektirikçiye attık. tüm tesisat gözden geçirildi.bu gece eve saat 01.10'da girdim.sıfır aldığım seri-2 ön farlar ve yine sıfır aldığım arka stopları monte ettik.kaloriferi komple söktük.içi komple temizlendi.radyatör peteği yeniydi ve alüminyum olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı .yıkanıp yerine monte ettik.kalorifer spiralleri komple elden geçti ve çalışır duruma getirilip yağlandı. kalorifer iç hava dağıtan hortumlar komple yenilendi.torpido yerine oturtuldu ve sabitlendi.saat baya ilerlediği için diğer işleri yarın(artık bugün)yapmaya karar verdik. 100_5611.jpg 100_5612.jpg 100_5613.jpg 100_5614.jpg 100_5616.jpg 100_5617.jpg 100_5618.jpg 100_5621.jpg 100_5622.jpg 100_5623.jpg

Kolaylıklar, araç ortaya çıkmaya başlamış artık, umarım çelik cantları da bir yerde hazır bekliyordur. Saygılar...

sword7' Alıntı:
Kolaylıklar, araç ortaya çıkmaya başlamış artık, umarım çelik cantları da bir yerde hazır bekliyordur. Saygılar...
doğrudur Umut'cum.toyo m-410 model at cinsi 5 adet lastik ve dediğin çelik jantlar da garajda duruyor.şu an aracın üzerindeki sac jantlarda sıfır .aldığımda aracın yanındalardı.piyango sayılır. yoksa jant derdine mutlaka düşecektim...

altuncu57' Alıntı:
doğrudur Umut'cum.toyo m-410 model at cinsi 5 adet lastik ve dediğin çelik jantlar da garajda duruyor.şu an aracın üzerindeki sac jantlarda sıfır .aldığımda aracın yanındalardı.piyango sayılır. yoksa jant derdine mutlaka düşecektim...

Insa turbolarla çelik cantlar eminim ayrı bir hava katacaktır bu makineye. En kısa zamanda arazi fotoğraflarını görmek dileğimle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri