Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,562
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

gokhanlro' Alıntı:
Azmi kardeş öncelikle kolay gelsin... zor iştir yaptığın bilirim..!!! zira 2 def. i cıvtadan topladım nerede ise ...

Merak ettiğim 2 husus var, sormak istedim.... 1.Burada bulunan senin aracın amcaoğlunda gördüğüm kadarıile roll cages lerin an kısmı aracın gösünden içeri giriyor,ama seninkinde böyle değil zira rol.cag. 'i sökmeden göğsü çıkartmışsın bu nasıl oldu? 2.ön göğsü komple boyatmışsın, bu boya ve astarı özel mi (gayet güzel duruyor) ? Zira normal akrilik kökenli boyalar çok da verimli olmuyor sert plastik üzerinde...!

selamlar

Azmi kardeş daha evvel bahseddiğim alanya da bulunan orjinal CT Disco nun rol bar ın göğse girişi aşağıda ki gibi
selamlar
[attachment=1]

GetAttachment.jpg

Etiketler

benimki bu şekilde değil.köşedeki kalorifer havalandırmasının önünden geçiyor. torpido ile herhangi bir bağlantısı yok.bu arada bu araç alanya da kimde .tanışmak isterim.torpidoya bakılırsa benimkinden yeni model...

Merhaba,

bu araç 97 model herşeyi ile orjinal bir arac tampon ,vinç,vs...... ben gezenbilir e girmesi için kendisine bilgi verdim.Fkat tlf ile veya burada görüşerek tanışabilirsiniz diye düşünüyorum siz İst da mısınız?

sinop/ayancık'tayım . alanya offroad'un sitesine baktım ama ulaşamadım netten .benim telefonum 0 535 312 63 46 msn'im altuncu57@hotmail.com selamlar...

uzuuuunnnca bir zaman sonunda bu hafta aracın kupa ve söktüğüm kaporta parçalarına koruyucu astar atılıp zımparalanıp araca atacağım yeşil renk olan boyası toz şeklinde hata varsa meydana çıkması için parçaların üzerine atıldı.daha sonra bu atılan boya da hafif şekilde zımparalanıp son kat boya ve verniğe hazır hale getirildi.araç bugün boyanmakta.kupa boyasının bitmiş halini bu akşam resimleri sizlerle payşaşırım. ekte boya öncesi son hazırlık resimlerini paylaşıyorum. 100_5375.jpg 100_5376.jpg 100_5377.jpg 100_5379.jpg 100_5380.jpg 100_5381.jpg 100_5382.jpg 100_5434.jpg 100_5435.jpg 100_5436.jpg

kupanın boya işlemi bitti. şimdi sıra bagaj kapısı ve diğer kapılarda şu anda onlarda boyanmakta...

merakla takip ediyorum,ilk hallerinde uzaktan bile olsa moralimi bozdu,şimdi ise güzelleşmeye başladı
boyanın en altına ön koruyucu malzeme atılıyormu,zira bir sürü yer taşlanıyor,fabrikanın kataforezleri gidiyor
bunun yerine kaim olacak ne kullanılıyor,merak etmekteyim,şimdiden hayırlı olsun
selamlar

Göktuğ aslında araçta mekanik yada kaportada aciliyet gerektiren hiçbir şey yoktu. tamamen kendi işgüzarlığım. bakalım bunca uğraşmadan sonra fabrika ayarı gibi olan boya ile araziye girebilecem mi diye düşünmeye başladım .bunun yanına bi samurai alsam mı diye düşünmüyor da değilim ...
jeep' Alıntı:
Azmi aldığında bu kadar uğraşacağını göze alarak mı girdin bu işe? Yoksa mecbur mu kaldın ?

fırından yeni resimler çıktı...kapıların üst çerçeveleri sac olduğundan söktük.dip kısımlarında ufak tefek pas korozyonu vardı.bugün onlarda halledilip kapalı kalan kısımlara almış olduğum bal mumu spreyinden tatbik edeceğim.

Azmi Bey,

benim arabayı da boyatır mısınız? :smiley: renk çok güzel olmuş, araziye sokmadan önce bir 3m film kaplatmakta fayda var.

Güle güle kullanın.

edaghan' Alıntı:
Azmi Bey,

benim arabayı da boyatır mısınız? :smiley: renk çok güzel olmuş, araziye sokmadan önce bir 3m film kaplatmakta fayda var.

Güle güle kullanın.
Ne demek Engin'cim.ustam diye söylemiyorum ama gerçekten gerçek sanatkardır.Yani şimdiki gibi varolan birçek sök tak değiştir kaportacısı değil eli çekiç ve dayamasını tutan değerli bir ustadır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri