Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,570
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

bu resimdede tadilat görmeden önceki ve sonraki hali 100_4989.jpg 100_4989.jpg

Etiketler

tamponun uç kısımlarından şaseye bağlantı için demirden bağlantı ekipmanı yaptık. monte edilmiş halini daha sonra ekleyeceğim. 100_5283.jpg 100_5284.jpg

çok keyifli olucak bir dico daha aramıza geliyor süper
:smiley:
bişey sorucam o ön kaputa takılan dallar vs için kullandığımız tel, trafikde sorun yaratıyormu muhtemelen öyle birşey yasakdır, mazallah bir yayayaçarparsak ikiye bölebilir. aslında en mantıklısı araziye girerken takıp sonra sökmek galiba. trafik polisleri bu tele ceza yazıyormu veya uyarıyormu bilginiz varmı?

Tempus' Alıntı:
çok keyifli olucak bir dico daha aramıza geliyor süper
:smiley:
bişey sorucam o ön kaputa takılan dallar vs için kullandığımız tel, trafikde sorun yaratıyormu muhtemelen öyle birşey yasakdır, mazallah bir yayayaçarparsak ikiye bölebilir. aslında en mantıklısı araziye girerken takıp sonra sökmek galiba. trafik polisleri bu tele ceza yazıyormu veya uyarıyormu bilginiz varmı?

Benim aracımda da var o tellerden, bir sorun yaşamadım şuana kadar. Allah korusun bir kaza anında o tellerin esamesi okunmaz zaten. Araçlar zaten yüksek, demir tampon kocaman lastik.... İşin o tarafını düşünmek akıl kârı olmaz bizler için... Allah korusun...

sword7' Alıntı:
Benim aracımda da var o tellerden, bir sorun yaşamadım şuana kadar. Allah korusun bir kaza anında o tellerin esamesi okunmaz zaten. Araçlar zaten yüksek, demir tampon kocaman lastik.... İşin o tarafını düşünmek akıl kârı olmaz bizler için... Allah korusun...

bende taktırmayı düşünüyorum aracıma ama mümkünse kancalı araziye girerken takıp sökeceğim birşey olması yoluna gidicem. en son ormana girdiğimde dallardan baya çekmiştim.

orada tel gibi görünenler bisikletlerde falan kullanılan lastikli tel öylesine takmıştım .ama dediğiniz şekilde trafikte sorun olup olmayacağını daha aracı trafikte pek kullanma firsatı olmadığından herhangi birşey diyemeyeceğim. ama sword7 arkadaşımızında dediği gibi allah ufak tefek araçlar ile yada yayalarla kaza göstermesin.

selam!!goktug bey dogru soze ne denebiblirki?? gecenler de sehirler arasi otobusle istambula giderken, bir beyefendi ile tanistim, kendisi emekli maden muhendisi,,suan icin de madenlerde insaatlarda personel isguvenligi konusunda egitim veriyor,, ayni zamanda bu tur isyerlerin ve personle guvenligi konusunda teftis yapiyor,, anlattilari o kadar entesanki ,, gulmek ile aglamak arasinda dusundum , en basiti; bir insaata gitttiginde iscilerin zapita gormus isportacilar gibi kactigini anlattiginda vay be demistim,,,,,,,,,, bu kacis nereye??

Azmi bey Disco gerçekten güzel oluyor, iyi günlerde kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR