ianşallah güzel olacak Hasan Bey...ama asıl işim bundan sonra o kadar fazla söktüm ki lego gibi toplamasıda bi o kadar zoruma gidiyor.Allah hayretsin.boyada vernik olarak glasurit'in 255 kodlu verniğini ve 93 kodlu normal sertleştiricisini kullandık. güzel de oldu gibi.boyayı çok portakallı atmadık .söylendiğine göre bu dediğim vernik diğerlerine göre daha kalın ve parlak duruyor.ama bi o kadarda boyanın altı için hazırlık yapıldı. düşünün sadece toz olarak atılıp zımparalamak için 2,5-3kg civarında kupa ve kapılara boya atıldı.araca 6 kg civarında boay gitti herhalde...hsbasar' Alıntı:Azmi bey, Usta ne güzel boyamış, ayna gibi.
Mükemmel bir araç çıkıyor ortaya
altuncu57' Alıntı:ianşallah güzel olacak Hasan Bey...ama asıl işim bundan sonra o kadar fazla söktüm ki lego gibi toplamasıda bi o kadar zoruma gidiyor.Allah hayretsin.boyada vernik olarak glasurit'in 255 kodlu verniğini ve 93 kodlu normal sertleştiricisini kullandık. güzel de oldu gibi.boyayı çok portakallı atmadık .söylendiğine göre bu dediğim vernik diğerlerine göre daha kalın ve parlak duruyor.ama bi o kadarda boyanın altı için hazırlık yapıldı. düşünün sadece toz olarak atılıp zımparalamak için 2,5-3kg civarında kupa ve kapılara boya atıldı.araca 6 kg civarında boay gitti herhalde...
altuncu57' Alıntı:iyi niyet temennilerinizin hepsine çok teşekkür ederim.inanın bulunduğum ilçede insanlar bana deli gözü ile bakıyorlar.çünkü hiç yeni araca binmiyorum .alıp şaseden kupaya topluyorum .bir dünya zarar ediyorum .eğer beni tavımda yakalayan olursa da aracı elimden alıveriyorlar.Ama herhalde land demirbaş olarak kalır. çünkü sevdim bu aracı. land'tan önce şaseden toplamak kaydı ile hava radardan alıp 2 araçtan 1 araç çıkardığımız benzinli motorunu 240 dizel ile değiştirdiğimiz uzun olan şasesini kısalttığımız 20 inç olan jant ölçüsünü 16'ya çektiğimiz vs. vs. unimog'ta dahil , 79 cj-5 , 84 sj410 samurai ,93 3 kapı vitara ,daha sonra biraz yeni olduğu için dağıtamadığım ama üzerinde güzel işler yaptığım 99 grand vitara 2.0 ,şu sıralar mahalli yarışlarda kullandığımız 93 jlx vitara ve 6 sene kadar uğraştığım en son 4x4 olamadan üzerinde turbo motor bulunan yaklaşık 160 bg.'lik 76 model 2006 istanbul cnr modifiye araçlar fuarı en şirin otomobil 1.'si murat 124'ü mü de sayabiliriz. niçin bana deli dediklerini anlamışsınızdır .şu sıralar 74 model station reno ile geziyorum. herkes bana gülüyor. ama benim takıntım yok .ayağımı yerden kessin yeter.ne bileyim işte ben yalnız başıma araba kullanırken mutlu olup her derdini unutan yada birşeylerle uğraşıp meydana getirip zarar etsemde ona mutlu gözlerle bakmayı seven bir insanım .....
Sedat Bey aynı frekanstayız...hsbasar' Alıntı:Azmi bey aynı kafadayız, önemli olan aracın ne kadar lüks ve gösterişli olduğu değil, size ne kadar keyif verdiğidir.
Bende 2004 te 3300 liraya aldığım vosvosumu 2007 de 11000 lira harcayarak yeniledim
FJ40 ın da maliyeti şu an satmak istediğim paranın çok çok üzerinde. Geçmişi hiç deşmiyorum zaten, bana da deli diyorlar sonra ;D
Ben bu araçlardan gerçekten keyif aldım ve almaya devam ediyorum. Sizede keyif dolu şürüşler diliyorum.
gokhanlro' Alıntı:Merhaba aslına bakarsanız bu işin ticaretini yapanlar dışında hepimiz aynı frekanstayız.... Hani varya bir şeyler yapma kaşıntısı işte ooo... Ben önceki aracım def100" i tamamen benim eserim olarak gördüm hem kullanırken hemde o nu seyrederken müthiş bir haz alıyordum.
Şimdiki arkadaşımdan satın aldığım aracım;benimle aynı zamanda aynı özelliklere ve hatta bazı özellikleri daha üstün olmak sureti ile başka bir arkadaşım yapmıştı.nerde ise yapacak birşey kalmamış durumda :-[ Bana diğer aracım kadar haz vermiyor maalesef....
selamlar
altuncu57' Alıntı:bu 3M şeffaf araç dışına çizilmemesi için uygulanan malzeme konusunda bilgisi olan var mıdır?fiyat vs konusunda yardımcı olan olıursa sevinirim...
edaghan' Alıntı:Ah bir de bitse... ışığı göremedim hala
discovery-V8' Alıntı:Hemen biterse keyfimi olur ? azar azar, yavaş yavaş kısık ateşte pişecek ki tadı olsun ;D ;D